Usluge

Usluge koje obezbeđuju efikasnost našim partnerima

Klijentima obezbeđujemo adekvatnu podršku u različitim procesima i fazama poslovanja.

Dobra logistička povezanost je obeležje naših proizvodnih kompleksa koji se nalaze na obalama reka Dunava i Save. Operaterstvo nad lukama i interni železnički koloseci su na raspolaganju trećim licima. Više od 1.5 miliona tona godišnje, različite vrste tereta, transportuje se plovilima iz naših luka. Elixir Group je prepoznat kao pouzdan partner u oblasti organizacije transporta i špedicije. Poslednjih godina prekrcaj opasnih materija, van gabaritnih tereta i kontejnerski transport beleže sve već rast.

Visoko stručan tim koji radi na projektovanju i izvođenju velikih investicionih projekata visokogradnje i niskogradnje na raspolaganju je korisnicima industrijsko-hemijskog parka Prahovo, kao i trećim licima. Poslovi održavanja i specijalistički servisi u proizvodnim kompleksima pružaju sigurnost našim partnerima da neće biti zastoja i da će se ispuniti visoki standardi u pogledu kvaliteta.

U pogledu zaštite životne sredine, najveći doprinos ostvarujemo kroz modele cirkularne ekonomije koje primenjujemo. Upravljanje otpadom je danas jedna od usluga koja u velikoj meri utiče na očuvanje okruženja gde u sinergiji sa više od 80 partnera adekvatno zbrinjavamo otpad. Kroz tretman određenih materija, vraćamo otpadu vrednost i pretvaramo ga u društveno koristan proizvod u našoj proizvodnji.

Usluge koje Elixir Group pruža klijentima

Elixir Group je lider u hemijskoj industriji Jugoistočne Evrope sa širokim opsegom delatnosti.

Kompletna usluga po sistemu sve na jednom mestu. Svaku vašu transpotnu ideju možemo da realizujemo poštujući kriterijume optimalanosti troškova.

Privremeno skladistenje Eco Lager postrojenja

Pružamo rešenja za bezbedno i efikasno sakupljanje, privremeno skladištenje i zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada.

Pružamo kompletan servis u procesu projektovanja i izgradnje, potpunu podršku proizvodnim procesima kroz investiciona održavanja i sve vrste servisne podrške.

IHP Prahovo budućnot hemijske industrije

Oslanjamo se na razvoj i ulaganje u infrastrukturne kapacitete

Širok opseg delatnosti

Elixir Group je regionalni lider u svojoj industriji.
Pratimo svetske trendove i ulažemo u razvoj sopstvenih resursa  – održivi razvoj regiona je naša misija.

U okviru Eco Energy divizije sa ciljem racionalnog korišćenja resursa i zaštite životne sredine, usmereni smo na cirkularnu ekonomiju i bavimo se upravljanjem različitih vrsta otpada.

Razvoj proizvodnih kompleksa inicira i velika infrastrukturna ulaganja. Projektovanje, izgradnja i održavanje ekspertiza su našeg inženjerskog tima.

Povezane vestiNastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Elixir Zorka sponzor Metaloplastike i u ovoj sezoni – nastavak uspešne saradnje

U okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, Elixir Zorka obnovila je ugovor o sponzorstvu sa RK Metaloplastika Elixir. Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke i Branislav Đurković, predsednik RK Metaloplastika Elixir, potpisali su ugovor o nastavku saradnje prilikom posete predstavnika i igrača kluba našoj fabrici.