Razvoj karijere

Razvoj karijere – put do uspeha

Ponosni smo na činjenicu da je veliki broj naših koleginica i kolega u Elixir sistemu više od 10 godina!

Kroz godine našeg poslovnog razvoja, veliki broj zaposlenih napredovao je od polaznih pozicija u sistemu do rukovodećih. Pored vertikalnog, aktuelno je i horizontalno napredovanje u organizaciji – bilo kroz raspoređivanje na nove zadatke, kroz upravljanje dodatnim projektima, ili prelaskom iz jednog biznis segmenta u drugi.

Veliki broj projekata, izuzetno ambiciozan plan ulaganja, osvajanje novih tehnologija kakve su insineracija i više faze prečišćavanja fosforne kiseline, i povezivanje postojećih grana poslovanja u model cirkularne ekonomije, čine Elixir Group jedinstvenim domaćim poslodavcem u oblasti hemijske industrije i plasmana naših proizvoda na globalno tržište.

Upoznajte Miodraga Golubovića

Počeo je u auto industriji a karijerni uspeh ostvario u hemijskoj

2021.

Odlični rezultati, način rada, znanje i veštine Miodraga dovode do pozicije Senior Sales Account Manager. Dobija nov projekat – AlumoFluor, iz proizvodnog portfolija Elixir Prahova.

2019.

Nakon samo šest meseci zasluženo postaje Sales Account Manager. Pored tržišta Španije počinje da vodi projekat prodaje proizvoda granulisanog sumpora i razvija tržište Azije u više od 10 zemalja.

2019.

Sposobnost da upravlja prioritetima i veštine pregovaranja dovele su ga u tim Globalne prodaje kako bi razvio tržište Španije. Tu se susreće sa novim izazovima i mogućnostima za dalji lični razvoj.

2018.

Miodrag se priključio Elixir Agrar timu na poziciji Komercijalista Garden Programa.

Upoznajte Vladimira Mitrovića

Od proizvodnog radnika do direktora za 7 godina

2020.

Vladimir se vraća u Šabac i prihvata ponudu da vodi sektor kao Direktor logistike Elixir Zorka, a danas je Direktor lučko-logističkih operacija.

2017.

Kao deo inženjerskog tima pokreće pogon za proizvodnju NPK u Elixir Prahovo. Nakon toga preuzima funkciju Supervizor proizvodnje mineralnih đubriva, a godinu dana kasnije postaje Menadžer proizvodnje.

2014.

Stekli su se uslovi – Vladimir je započeo inženjersku karijeru kao Inženjer komandne sale u sektoru Proizvodnje. Dve godine kasnije postaje Smenski inženjer.

2013.

Vladimir se kao diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva priključio timu na jedinoj poziciji koja je u tom momentu bila otvorena – Industrijski radnik na pakovanju. Blizak kontakt sa proizvodnjom imao je izuzetan uticaj na njegovu karijeru.

Upoznajte Jovanu Petrović

Kada sposobnosti i profesionalnost prevazilaze stečene diplome

2021.

Nakon nepune dve godine rada uz prvo lice kompanije, Jovana postaje Menadžer regulatornih poslova kompanije Eco Lager.

2019.

Posvećenost i neizmerna pouzdanost, razumevanje procesa i sistema, ljudi, ciljeva poslovanja, Jovanu su dovele u tim Elixir Energy na poziciju Asistenta direktora.

2017.

Jovana je u jednoj godini promenila nekoliko pozicija, od Administratora poslovne dokumentacije u Elixir Group, Specijaliste sistematizacije, do Menadžera restorana koji je tada počeo sa radom u našoj upravnoj zgradi u Novom Sadu.

Želite da postanete deo našeg tima?

Naša kompanija stalno raste, naše investicije podržavaju vredni i stručni ljudi. U fokusu su nam pozicije koje će ojačati, pre svega, naše proizvodne članice – Elixir Zorku i Elixir Prahovo.

Život budućnosti – Elixir Garden

Elixir Garden Negotin briga o porodici
Elixir Garden Negotin stanovi za porodice
Elixir Garden Negotin mesto za uzivanje
Elixir Garden Negotin shopping mall
Elixir Garden Negotin naselje
Elixir Garden Negotin stambeni kompeks

Gradimo stambeno naselje u kojem će živeti naši zaposleni po najvišim standardima modernog življenja.

Tržni centar, vrtić, bibiloteka, sportski tereni, igrališta.