Izgradnja i održavanje

Izgradnja i održavanje objekata, postrojenja i opreme

Pružamo kompletan servis u procesu realizacije građevinskih i mašinskih projekata i raspolažemo brojnom opremom i mehanizacijom.

Stručan tim Elixir Craft pruža usluge u oblasti izgradnje i održavanja, u skladu sa standardima, regulativama i tehničkim propisima. Klijentima pružamo sigurnost u pogledu rokova, troškova i kvaliteta. Proizvodnim sistemima dajemo dodatnu vrednost – efikasnost i bezbednost.

Tokom faze izvođenja radova, bilo da je u pitanje izgradnja ili održavanje, naš profesionalni tim za upravljanje građevinskim i mašinskim radovima garantuje nesmetanu koordinaciju svih pojedinačnih elemenata i zanata.

Pružamo uslugu ključ u ruke – od konsultovanja i planiranja, izrade projektnog rešenja do finalne izgradnje objekta za upotrebu i održavanja.

Vodimo i kontrolišemo celokupan proces izgradnje i održavanja

Ključ u ruke

Investitoru pružamo kompletan servis u procesu formiranja projekata i projektno-tehničke dokumentacije. Pružamo usluge izgradnje i održavanja. Organizujemo pripremne radove, angažujemo podizvođače, upravljamo kupovinom i podugovorima, nabavkom materijala i opreme.

Usluge koje pružamo

Izgradnja

Izgradnja stambenih, komercijalnih, industrijskih i drugih objekata visokogradnje. Gradimo puteve i saobraćajnice, kanalizacione i vodovodne mreže, platoe, deponije, iskope, nasipe i druge projekte niskogradnje. U našoj mašinskoj radionici izrađujemo čelične konstrukcije, rezervoare, procesnu opremu, transportne sisteme, cevovode i dr.

Održavanje

Realizujemo sve vrste građevinskog i mašinskog održavanja. Sanacije objekata, sve vrste fasada, krovo-pokrivački radovi, betonski radovi, završni unutrašnji radovi, hidroizolacije i dr. Specializovani smo za sve vrste tesarskih, limarskih, bravarsko-zavarivačkih, plastičarskih, gumarskih i AKZ radova. U našoj mašinskoj radionici posedujemo CNC laser, ekstruder za plastiku, aparate za zavarivanje, prese za savijanje limova, valjke za rolovanje lima, strugove, glodalice, mašinske testere, peskare, farbare i dr. Posedujemo i skele.

Raspolažemo brojnom mehanizacijom i opremom za potrebe niskogradnje

Posedujemo sopstvene specijalističke servise

U mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve – od građevinskih radova, reparacija, remonta, izrade rezervoara, gumiranja, do bravarsko-zavarivačkih radova.

Elixir Craft

Mašinska radionica

Posedujemo sopstvenu mašinsku radionicu u kojoj obavljamo bravarske i zavarivačke radove sa najsavremenijim i najkvalitetnijim materijalima i opremom. Izrađujemo procesnu opremu, rezervoare, elevatore, sve vrste rezervnih delova i reparaciju na kompletnoj opremi.

Servis mehanizacije

Organizujemo i osposobljavamo rad gradilišta, realizujemo vertikalni transport, dopremamo repromaterijal, ostavljamo gradilište čistim. Raspolažemo brojnom mehanizacijom – bageri, buldožeri, kiper kamioni, utovarivači, valjci, telehenderi…

Građevinski servis

Obavljamo pripremne radove, od zemljanih, armiranobetonskih, preko armiračkih, zidarskih, fasaderskih, hidroizolaterskih do tesarskih radova. Reparacija krovova, keramičarski i limarski radovi do ostalih završnih radova u građevinarstvu. Posedujemo neophodnu opremu i alate.

Skelarski servis

Skelarski servis opremljen je skelama visokog kvaliteta koje osiguravaju visok stepen bezbednosti i flexibilnost na projektima – cevaste, ramovske i viseće skele. U mogućnosti smo da izvedemo montažu, demontažu i ustupanje-iznajmljivanje skele, kao i projektovanje skelarskih konstrukcija.

Antikorozivna zaštita

Vršimo peskarenje i farbanje svih površina. Posedujemo sve neophodne ručne i pneumatske alate kao i savremene „airless“ pumpe. U okviru AKZ servisa radimo peskarenje čeličnih konstrukcija, mašinske opreme i instalacija, izradu termoizolacije cevovoda i opreme.

Bravarsko-zavarivački servis

U okviru bravarsko-zavarivačkog servisa izrađujemo i montiramo čelične i spregnute konstrukcije. Izrađujemo i montiramo mašinsku opremu, instalaciju rezervoara, redlera, cisterni, nosećih konstrukcija, trakastih transportera. Radimo remont mašinske opreme i ostale procesne opreme.

Gumarski servis

Vršimo gumiranje cisterni, sanaciju gumiranih površina. Izrađujemo rezervne delove od gume i spajanje transportnih traka. Posedujemo AUTOKLAV – mašinu za toplu vulkanizaciju. Obučavamo mlade kadrove.

Plastičarski servis

Izrađujemo mašinsku opremu i instalacije od termoplastičnih materijala. Pružamo usluge montaže plastičnih cevovoda i opreme. U mogućnosti smo i da izrađujemo rezervne delove od plastike za potrebe klijenata na datom projektu.

Oslanjamo se na znanje i iskustvo inženjera i majstora

Brzinaž, kvalitet, zajedništvo, disciplina i bezbednost – u fokusu.

Posebno smo posvećeni usavršavanju zanatskih veština i imamo programe obuke. Na projektima su angažovani i eksperti i mladi inženjeri sa inovativnim idejama. Ukoliko želite da radite na velikim investicionim projektima kompleksne strukture, dobrodošli ste u naš tim.

Više o karijeri

Pouzdan partner u oblasti izgradnje i održavanja

Vrednosti našeg tima obezbeđuju vrhunska rešenja

Bezbednost

Visoka zaštita i opremljenost za bezbedan rad na terenu uz najsavremeniju opremu.

Brzina

Precizna organizacija svih radova u okviru projekta i troškovna efikasnost su nam u fokusu

Kvalitet

Naša rešenja su u skladu sa regulativama, visokog kvaliteta i pouzdana.

Zajedništvo

Sloga kuću gradi – osnova stabilnog partnerstva.

Disciplina

Svako zna svoj deo posla – organizacija i pouzdanost u fokusu.

Treba vam pouzdan tim i kvalitetna usluga?

Naš tim eksperata je tu da odgovori na sva vaša pitanja povodom izgradnje i održavanja objekata.

Elixir Craft je kompanija koja pruža usluge izgradnje i održavanja. Opslužujemo i podržavamo rad svih kompanija članica poslovnog sistema Elixir Group kao i trećih lica.

Za potrebe klijenata i partnera izvodimo sve infrastrukturne radove u Prahovu, izgradnju novih fabrika i postrojenja, kao i sva tekuća održavanja.

Pored usluga izgradnje i održavanja, Elixir Group nudi rešenja u pogledu organizacije transporta i potpune logističke podrške, kao i upravljanje otpadom u skladu sa važećim propisima.

Posedujemo sopstvenu mašinsku radionicu

Mašinska radionica u saradnji sa Konstrukcionim biroom i Tehničkom pripremom može odgovoriti i na najzahtevnije zadatke. Obavljamo bravarske i zavarivačke radove sa najsavremenijim i najkvalitetnijim materijalima i opremom. Sve vrste zavarivanja metala REL, MAG, MIG i TIG metodama kao i autogeno zavarivanje. Izrađujemo procesnu opremu, rezervoare, elevatore, sve vrste rezervnih delova i reparaciju na kompletnoj opremi.

Naši tehnički kapaciteti

Raspolažemo brojnom mehanizacijom i opremom

Mehanizacija

Bageri, buldožeri, kiper kamioni, utovarivači, valjci, telehenderi…

Oprema

CNC laser, ekstruder za plastiku, aparati za zavarivanje, presa za savijanje limova, valjci za rolovanje lima, strugovi, glodalice, mašinska testera, peskare, farbare…

Povezane vesti

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i