Elixir PREMIUM

Elixir PREMIUM linija obuhvata formulacije čiji je sadržaj posebno obogaćen sekundarnim makro i mikroelementima

Kompleksna mineralna đubriva iz PREMIUM linije obezbeđuju gajenim biljkama sva neophodna hraniva za efikasniji i nesmetani rast i razvoj, čime osiguravamo stabilan, visok i kvalitetan prinos.

Mikroelementi su u sulfatnom obliku.

Visoko su vodorastvorljivi i lako dostupni biljkama, a dopunjuju uticaj na rast i razvoj biljaka koje pružaju primarni i sekundarni makroelementi.

Preciznim sistemima za doziranje mikroelemenata, sadržaj istih je u svakoj granuli ujednačen.

Formulacije đubriva iz Elixir PREMIUM linije

AmoSulfan

AmoSulfan spada u kategoriju azotnih đubriva. Izuzetno je pogodan za prihranu svih biljnih vrsta. Primenom AmoSulfana značajno se poboljšava dostupnost i usvajanje fosfora na alkalnim i neutralnim zemljištima.

NutriVeg NPK 10:10:20

NutriVeg NPK 10:10:20 +2% MgO +9% S +0,2% B +0,1% Zn predstavlja kompleksno, čvrsto mineralno đubrivo čijom primenom se gajenim biljkama obezbeđuje potpuna ishrana sa svim neophodnim makro i mikroelementima u toku proizvodnog ciklusa.

NutriMAP NP 10:40

Ovu formulaciju karakteriše naglašen sadržaj fosfora (P) sa dodatkom sekundarnih makroelemenata i mikroelementa cinka (Zn). Primenom NutriMAP-a postižemo stabilne i visoke prinose gajenih useva.

Pogledajte ponudu iz drugih linija proizvoda

Elixir Basic

Primenom formulacija iz Basic linije omogućavate gajenim kulturama brz, ujednačen porast i veću fizičku stabilnost useva. Takve biljke su mnogo tolerantnije na nepovoljne klimatske uticaje, ostvaruju veće, stabilnije prinose i obezbeđuju sigurnost u poljoprivrednoj proizvodnji.

Elixir Supreme

Ono što Supreme liniju proizvoda čini posebnom, jeste kalijum (K) koji se u većini formulacija nalazi u sulfatnoj formi (SOP). Ova proizvodna linija obogaćena je pažljivo odabranim mikroelementima i najbolje je rešenje za specifične biljne kulture i za sve tipove zemljišta.

Elixir Micro Gran

Mikrogranulisana startna đubriva Elixir Zorka, imaju dobro izbalansiran odnos hranljivih elemenata koji stimulišu rast biljaka u početnim fazama razvoja i doprinose boljem ukorenjavanju biljke.

Kontaktirajte naš prodajni tim

Saznajte više o našim proizvodima i preporukama đubrenja. Popunite formu niže i neko od naših eksperata će vas kontaktirati.
* Obavezna polja.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.