Strategija

Strategija

Ostvarujemo ciljeve i prioritete

Težimo kreiranju pozitivne, pobedničke kulture unutar sistema, koja će doprineti daljem rastu i razvoju.

Poslovni sistem je zasnovan na principima najbolje poslovne prakse, primeni savremenih tehnoloških rešenja, kontinuiranim investicijama i zapošljavanju stručnih i obrazovanih talenata.

Strateški prioriteti

Strateški prioriteti

Inovacije i razvoj su strateški prioriteti ali i pokretačka snaga poslovnog sistema Elixir Group. U skladu sa tim, Elixir kontinuirano unapređuje svoje proizvodne i organizacione procese, čime se postiže kvalitet, efikasnost i konkurentnost, u isto vreme jačaju kompetencije zaposlenih. Na sve zahtevnijem tržištu biti prepoznat po kvalitetu i zadržati lidersku poziciju u savremenim uslovima poslovanja nije ni malo lak izazov. Zbog toga su fokus na klijenta i operativna izvrsnost ubrojani u strateške prioritete.

Razvoj

Osigurati održiv razvoj i lidersku poziciju kvalitetom i jedinstvenošću proizvoda, brigom o bezbednosti, zdravlju i okruženju.

Inovacije

Izgraditi održivu komparativnu prednost kroz tehnološki i infrastrukturni razvoj i kreiranje nove jedinstvene usluge u okviru Hemijsko industrijskog parka.

Operativna izvrsnost

Obezbediti efikasnost procesa, uštede investirati u nove prilike za razvoj i unapređenja.

Kultura

Živeti pobedničku kuturu utemeljenu na kompanijskim vrednostima. Biti poželjan i prepoznatljiv poslodavac.

Fokus na klijenta

Biti preferirani partner naših kupaca, graditi dugoročne partnerske odnose i akvizirati nove klijente.

Strateški značajan projekat koji jača privredu

Industrijsko-hemijski park Prahovo

Prvi industrijsko-hemijski park u Srbiji razvija se na atraktivnoj lokaciji u Prahovu. Po ugledu na najrazvijenije parkove u Evropi, Elixir Group nudi koncept održivih rešenja koji se prilagođavaju investitorima.

Kompanijska obećanja

Obećanja partnerima

Pouzdani smo, stvaramo sigurnost kroz dugoročne, partnerske odnose. Zajedno se razvijamo, razmenjujemo iskustva i primenjujemo nove tehnologije.

Obećanje zajednici

Podržavamo lokalnu zajednicu u održivom razvoju, doprinosimo ravnomernom regionalnom razvoju i motivišemo druge da daju svoj doprinos, odgovorni prema okruženju u kom stvaramo.

Obećanje zaposlenima

Sigurnost, otvorenost za razvoj karijere, vrednovanje rezultata rada i međusobno poštovanje

Obećanje vlasnicima

Garantujemo posvećenost ostvarenju strategije, vizije i misije kompanije, obezbeđujemo rast i razvoj u skladu sa korporativnim vrednostima.

Kompanijska obećanja

ODRŽIVO POSLOVANJE

Godišnji izveštaji poslovnog sistema Elixir Group

Pogledajte izveštaje o poslovanju, društvenom uticaju i očuvanju okruženja.

Upoznajte naš sistem

Delatnosti Elixir Group

Sve naše kompanije posluju u okviru tri divizije: Hemijske, Eco Energy i Divizije industrijskih usluga. Saznajte više o delatnostima poslovnog sistema.

Kompanije članice

Našu porodicu čini šest kompanija članica koje međusobno kolaboriraju i čine poslovni sistem uspešnim i inovativnim. Više od 1800 profesionalaca svakodnevno doprinosi našem razvoju.

Održivost i odgovornost

Usmereni smo na održivi razvoj i odgovornost prema zajednicama u kojima poslujemo…