Elixir SUPREME

SUPREME liniju proizvoda karakteriše kalijum (K) koji se nalazi u sulfatnoj formi (SOP) sa dodatkom pažljivo odabranih mikroelemenata.

Elixir SUPREME linija obuhvata najkvalitetnija kompleksna mineralna đubriva koja su obogaćena mikroelementima i proizvedena od najboljih sirovina. 

U želji da različitim tržištima ponudi najbolje rešenje kako za specifične biljne kulture tako i za sve tipove zemljišta, razvojni tim Elixir Zorke kreirao je SUPREME liniju proizvoda.

SUPREME proizvodna linija se razvija u pravcu obogaćivanja svojih formulacija aditivima i pažljivo odabranim mikroelementima.

Primenom mineralnih đubriva iz SUPREME linije obezbeđujemo visoku efikasnost i dostupnost svih neophodnih hraniva gajenim biljkama.

Formulacije đubriva iz Elixir SUPREME linije

Proizvod NPK 12:11:18 + 2% MgO + 15% S + 0,01% B + 0,02% Zn + TE je kompleksno, čvrsto mineralno đubrivo vrhunskog kvaliteta koje se prvenstveno koristi za proizvodnju visoko profitabilnih kultura voća i povrća.

Proizvod NPK 12:12:17+ 2% Mg + 14% S + 0,02% B + 0,01% Zn omogućava izbalansiranu ishranu velikom broju biljnih vrsta. Pažljivo izabrani sekundarni makro i mirkoelementi osiguravaju visoke prinose i izuzetan kvalitet proizvoda.

Proizvod PK 15:30 + 11% S predstavlja kompleksno, čvrsto mineralno đubrivo pogodno za gajenje svih biljnih vrsta sa naglašenim potrebama za fosforom (P) i kalijumom (K).

Proizvod NPK 16:27:7 + 9% S + 0,1% B + 0,1% Zn je visoko koncentrovano mineralno đubrivo sa akcentom na fosforu (P), kao takvo predstavlja idealno rešenje za đubrenje različitih biljnih vrsta

Pogledajte ponudu iz drugih linija proizvoda

Primenom formulacija iz Basic linije omogućavate gajenim kulturama brz, ujednačen porast i veću fizičku stabilnost useva. Takve biljke su mnogo tolerantnije na nepovoljne klimatske uticaje, ostvaruju veće, stabilnije prinose i obezbeđuju sigurnost u poljoprivrednoj proizvodnji.

Mikroelementi kojima je posebno obogaćena linija Premium, su visoko vodorastvorljivi i lako dostupni biljkama. Primenom ovih formulacija dodatno utičete na pravilan rast i razvoj biljaka, zahvaljujući primarnim i sekundarnim makroelementima.

Mikrogranulisana startna đubriva Elixir Zorka, imaju dobro izbalansiran odnos hranljivih elemenata koji stimulišu rast biljaka u početnim fazama razvoja i doprinose boljem ukorenjavanju biljke.

Kontaktirajte naš prodajni tim

Saznajte više o našim proizvodima i preporukama đubrenja. Popunite formu niže i neko od naših eksperata će vas kontaktirati.
* Obavezna polja.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.