Elixir Feed

Elixir Feed je vodeći snabdevač aditiva za stočnu hranu

Sarađujemo sa svetskim kompanijama koje su lideri u inovativnim rešenjima u dodacima za stočnu ishranu.

Kompanija je već više od 15 godina ekskluzivni distributer velikom broju renomiranih svetskih proizvođača, a prodajni asortiman obuhvata sve aditive neophodne za proizvodnju kvalitetne stočne hrane i premiksa: vitamine, minerale, aminokiseline, fosfate, enzime, arome. Elixir Feed konstantno beleži povećanje obima prodaje na domaćem tržištu, a prisutan je i u zemljama regiona.

Oko 80% fabrika u Srbiji se sirovinama i aditivima za stočnu hranu snabdeva sarađujući sa Elixir Feed-om, a o profesionalnom pristupu zaposlenih i kvalitetu proizvoda govori i sve veći broj novih kupaca. Elixir Feed je i apsolutni lider u prodaji lizina na tržištu Srbije sa delom od oko 60-70%. Ključ održivog uspeha na tržištu leži u pouzdanosti organizacije, visokog standarda kvaliteta, bezbednosti proizvoda uz poštovanje racionalnog korišćenja prirodnih resursa.

Svi proizvodi u asortimanu Elixir Feed sa aspekta kvaliteta u potpunosti zadovoljavaju zahteve domaćih i EU zakonskih normi i regulativa. Sami proizvodi i prateća dokumentacija koju Elixir Feed obezbeđuje, omogućava ispunjavanje GMP i HACCP zahteva u proizvodnji.

>30%

tržišni udeo u Srbiji

80%

proizvođača u Srbiji se snabdeva kod nas

30+

godina duga tradicija

20+

različitih aditiva za stočnu hranu

Klijent u fokusu

Usluge i proizvodi koje pruža Elixir Feed pažljivo su prilagođene konkretnim potrebama poslovnih partnera i krajnjih korisnika. Stručnost zaposlenih u Elixir Feed­u omogućava kompaniji da svojim klijentima pruži sveobuhvatnu uslugu koja pokriva oblast proizvodnje stočne hrane i ishrane životinja.

Elixir Feed

Deo globalne zajednice

Od svog nastanka Elixir Feed sarađuje sa svetskim kompanijama koje su lideri u inovativnim rešenjima u dodacima za stočnu ishranu. Zahvaljujući toj saradnji Elixir Feed je zaslužio titulu pouzdanog partnera za tržište Srbije, ali i regiona.

Najkvalitetniji aditivi za stočnu hranu
i premikse

Vitamini, mikroelementi, aminokiseline, antibiotici, pospešivači rasta, antioksidanti, kokcidiostatici, antihelmintici, fermenti, emulgatori, karotionoidi i ksantofili, arome-mirisna sredstva i ostalo.

U skladu sa svetskim standardima

Implementacijom HACCP sistema obezbeđujemo da ukupan kvalitet i bezbednost hrane uvek budu usaglašeni sa specificiranim zahtevima u pogledu ispravnosti i pune bezbednosti po zdravlje. Nabavka i skladištenje su deo redovnog nadzora od strane ovlašćenih organa.

Elixir Feed ispunjava zahteve u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije, koji se odnose na uvezenu ambalažu, ambalažu koja se proizvodi, odnosno stavlja u promet i sav ambalažni otpad.

Benefiti upotrebe aditiva Elixir

  • Bolja iskoristivost hrane
  • Bolje proizvodne i reproduktivne performanse životinja
  • Imunostimulacija životinja
  • Produženje roka trajanja hrane i higijenizacija hrane
  • Smanjenje cene koštanja hrane

Naše znanje gradi se od 1990. godine

Istorijat Elixir Feed Additives počinje 1990. godine kada je ova delatnost pokrenuta kao sastavni deo fabrike za proizvodnju stočne hrane. Elixir Feed na tržištu posluje kao samostalno privredno društvo od maja 2007. godine i kao članica poslovnog sistema Elixir Group gradi lidersku poziciju na tržištu u svom segmentu poslovanja.

Elixir Group istorija i tradicija

Top menadžment Elixir Feed

Kompaniju vode ljudi sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom i ekspertizom u hemijskoj industriji.

Anđelka
Barjaktarević

Direktor društva

Dušan
Jeremić

Zamenik direktora društva

Igor
Apić

Komercijalni direktor

Povezane vestiElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.

Elixir Feed

Savska BB
15000 Šabac, Srbija

Imate pitanje za nas?

Kontaktirajte naš tim. Izaberite temu kako bismo u što kraćem roku mogli da odgovorimo na Vaš zahtev.
Ukoliko Vas zanima karijera i želite da postanete deo našeg tima, popunite Formu na stranici Zaposlenje.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.