Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili veb sajt Poslovnog sistema Elixir Group na domenu www.elixirgroup.rs koga čine privredno društvo ELIXIR GROUP DOO i njegova povezana društva (u daljem tekstu: „Poslovni sistem„). Hvala na interesovanju za naše poslovanje, proizvode, usluge ili zaposlenje.

Vaš pristup, kao i korišćenje veb sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite sajt.

Intelektualna svojina

Ovo je zvanični veb sajt Poslovnog sistema Elixir Group i autorsko pravo za sadržaj ovog sajta pripada Poslovnom sistemu ili je na sajt postavljen uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca autorskog prava, te su navedeni izvori određenog sadržaja. Zakoni i propisi – Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije (zis.gov.rs).

Korišćenje

Dozvoljeno je korišćenje informacija i tekstova, pregledanje, deljenje na društvenim mrežama ili štampanje stranica sa sajta za lične, neprofitabilne i nekomercijalne namene, uz precizno navođenje sajta Poslovnog sistema kao izvora podataka.

Dozvoljeno je ubaciti u vlastite sajtove linkove kako bi se omogućio pristup sadržaju ovog veb sajta samo ako je jasno i nedvosmisleno naznačeno ili vidljivo da se pristupa sadržaju sajta.

Nije dozvoljeno modifikovanje, kopiranje, reprodukcija, objavljivanje niti prodaja bilo kog materijala uključujući grafiku, ilustracije, tekst, informacije ili usluge dostupne na sajtu bez prethodne pismene dozvole Poslovnog sistema Elixir Group. U slučaju da Vam je potrebno odobrenje za korišćenje određenog materijala kontaktirajte nas na office@elixirgroup.rs

Linkovi ka drugim veb sajtovima

Veb sajt može sadržati linkove drugih veb sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Poslovni sistem. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vam pružili što više informacija. Poslovni sistem ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost tih sajtova, niti kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na tim veb sajtovima. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Promena sajta bez prethodne najave

Informacije i podaci na ovom veb sajtu služe za informativne svrhe o poslovanju, proizvodima i uslugama koje nudimo, kao i u svrhe zaposlenja u nekoj od kompanija – društava Poslovnog sistema Elixir Group, i u svakom trenutku mogu biti promenjeni bez prethodnog obaveštenja od strane Poslovnog sistema. Korisnici ovog sajta su stoga u potpunosti odgovorni za proveru tačnosti, potpunosti i podobnosti sadržaja koji se na njemu nalaze.

Izuzeće od odgovornosti

Poslovni sistem stalno ažurira informacije na svojim veb-sajtovima. Uprkos tome, moguće je da su se podaci u međuvremenu promenili. Stoga Poslovni sistem ne može preuzeti odgovornost ili garanciju za aktuelnost, tačnost i potpunost informacija sa ovom veb sajtu, jer su one samo informativnog karaktera i ne smatra se odgovornim za eventualne posledice koje mogu nastupiti na osnovu drugačijeg tumačenja materijala na bilo kojoj od stranica veb sajta. Isto važi i za sve druge veb sajtove, na koje se upućuje pomoću hiperlinka. Poslovni sistem nije odgovoran za sadržaj tih veb sajtova.

Isključena je bilo kakva odgovornost Poslovnog sistema (uključujući i nepažnju) za štete ili posledične štete koje nastanu pozivanjem na sadržaj sajta ili njegovo korišćenje (odnosno zbog nemogućnosti pozivanja ili korišćenja).

Izmena uslova korišćenja veb sajta

Poslovni sistem zadržava pravo da izmeni ove uslove korišćenja u bilo kom trenutku.

Više o Politikama privatnosti i Pravilima o kolačićima