Partneri

Društvena odgovornost

Partneri na CSR projektima

U saradnji sa drugima sve namere i ciljeve je moguće ostvariti.

Ostvarenje naše vizije nije moguće bez sinergije koja se postiže umrežavanjem svih aktera u zajednici – uz saradnju sa drugim poslovnim sistemima, lokalnim samoupravama, predstavnicima državnih institucija, udruženja i nevladinim sektorom.

Sa ciljem konstantnog unapređenja svog doprinosa zajednici Elixir Group je član Foruma za odgovorno poslovanje, a Elixir Fondacija je u članstvu Srpskog filantropskog foruma.

Saradnja i sinergija – put ka održivom razvoju za sve

Upraviteljka Elixir Fondacije Margareta Musić članica je Upravnog odbora Srpskog filantropskog foruma od juna 2021. godine, a u članstvo Upravnog odbora Foruma za odgovorno poslovanje izabrana je u martu 2022. godine.

Forum za odgovorno poslovanje

Elixir Group je već dve godine deo projekta CSR prakse koju je pokrenuo Forum za odgovorno poslovanje. Učestvovali smo i na panelu na temu „Odgovorno i održivo poslovanje – uloga poslovnog sektora u dostizanju održivog razvoja“, koji je u Negotinu održan u saradnji sa Globanim dogovorom Ujedinjenih nacija, lokalnom mrežom u Srbiji.

Srpski filantropski forum

Elixir Fondacija aktivna je u članstvu Srpskog filantropskog foruma od osnivanja. Podržavamo akcije koje doprinose ostvarenju Ciljeva održivog razvoja i afirmaciji filantropije.

Kako postati partner Elixir Fondacije?

Želite da doprinesete društveno odgovornim projektima koje realizujemo i na raspolaganju imate resurse koji bi mogli da budu od značaja korisnicima Elixir Fondacije?

Kontaktirajte nas

Sa kim sarađujemo

CSR je deo naše vizije

Šta je za nas CSR?

Društvena odgovornost je deo naše vizije, sve što radimo, radimo na dobrobit zajednice i uspeh svakog pojedinca.

Zašto nam je održivi razvoj u fokusu?

Danas je više nego ikada ranije važno ulagati u znanje, inovacije, razvoj, infrastukturu, zaštitu životne sredine i cirkularnu ekonomiju.