Inženjering

Inženjering

Specijalizovani za izradu projektno-tehničke dokumentacije.

Raznovrsna stručnost našeg tima nam omogućava da pružimo višestruki tehnički pristup podržan iskustvom na terenu.

Elixir Engineering u svom radu primenjuje pristup misli globalno, deluj lokalno. Na taj način postoji stalna težnja za unapređenjem, učenjem i osvajanjem novih znanja i tehnologija, sa ciljem napretka održivog razvoja Elixir Group, samim tim i društva i regije. Prilikom izrade projekta ostajemo tehnološki i materijalno neutralni, birajući najbolje moguće rešenje za našeg klijenta bez uticaja određenih nosioca licenci i dobavljača opreme. Pored projekata u hemijskoj industriji, Elixir Engineering ima značajnu ulogu u energetskoj tranziciji u pravcu održivog razvoja i cirkularne ekonomije, imajući u svom portfoliu veliki izbor end-to-end rešenja za tu granu industrije.

U svom radu kao težnja da se svakom poslu priđe na najadekvatniji i najsveobuhvatniji način, Elixir Engineering uspostavlja saradnju sa svim naučno – obrazovnim institucijama u zemlji i inostranstvu kao i kompanijama sa velikim iskustvom u željenom području rada.

Sigurnost

Kvalitet

Ekonomičnost

Čemu težimo

Naš cilj je da obuhvat naših usluga kao i geografska prisutnost raste sa vremenom, tako da u budućnosti budemo priznati kao jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti industrijskog inženjerstva. Vidimo uspeh naših partnera i klijenata kao naš uspeh i shodno tome težimo stvaranju dugotrajnih strateških partnerskih odnosa, naglašavanju procesa optimizacije i fokusu na detalje u čitavom investicionom ciklusu.

Inženjering
Inženjering usluge

Naše usluge

In-house paleta znanja u oblasti planiranja, izgradnje i upravljanja industrijskim postrojenjima omogućava nam da upravljamo čitavim lancem vrednosti, od razvoja lokacije, konceptualnog dizajna, snimka stanja do FEED (front-end engineering design) studija i dalje do konačnih projekata.

  • NovogradnjaGreenfield investicija

Podrazumeva razvoj novih lokacija od prvih skica do izgrađenog objekta.

  • Rekonstrukcija, sanacija, adaptacijaBrownfield investicija

Podrazumeva radove na postojećoj infrastrukturi i objektima.

Visokostručni tim

Naš tim čine inženjeri sa velikim iskustvom u industriji, i to u svim fazama projekta, od formiranja koncepta do puštanja pogona u rad i upravljanja pogonom. Zaposleni u firmi Elixir Engineering su orijentisani prema klijentu i veoma brzo reaguju u svakoj situaciji. Shvatamo da je način da zaradite i održite lojalnost klijenata tako što ćete biti veoma iskreni, pouzdani i pružati pristupačne inženjerske usluge koje stvaraju rešenja koja funkcionišu svaki put. Naš tim ima veliko iskustvo sa različitim nosiocima licenci za tehnologiju i proizvođačima opreme.

Naša misija je da uspeš.

Karijera u Elixir Group

Postanite deo našeg tima i učestvuj u značajnim razvojnim projektima.

Otvorene pozicije

Povezane vesti

Elixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.


Elixir Zorka demantuje prekoračenje vrednosti hlorovodonika na svom emiteru i podržava formiranje radne grupe za rešavanje ovog pitanja

Demantujemo neistinite navode da je Elixir Zorka odgovorna za navodno prekoračenje vrednosti hlorovodonika (HCl) u vazduhu u Šapcu, u periodu od 19. do 25. marta 2024. godine, koje je objavilo udruženje građana Mame Šapca i snažno podržavamo inicijativu za osnivanje radne grupe koja će transparentno utvrditi da li postoje navedena prekoračenja i šta je njihov uzrok.