Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir

Novo partnerstvo za još bolja postignuća – Elixir Zorka generalni sponzor Vaterpolo kluba Šabac

Elixir Zorka potpisala je sponzorski ugovor sa Vaterpolo klubom Šabac, koji će u novoj sezoni nastupati pod imenom VK Šabac Elixir. Ugovor o sponzorstvu potpisali su Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke i Nenad Živanović, predsednik VK Šabac.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su Stevan Odavić, direktor Elixir Crafta, predstavnici kluba i igrači, koji su u ovim povodom obišli i izložbu posvećenu istorijatu HI Zorka Šabac, upoznali se sa radom i delatnošću Elixira i obišli fabrički kompleks Elixir Zorke. ​

Zadovoljstvo nam je što smo dogovorili saradnju sa Elixirom. Uspešna kompanija je u nama prepoznala nosioce vrednosti koje vredi podržati. Prvi put u istoriji imamo generalnog sponzora i uz čast i zadovoljstvo, to je obaveza više da budemo još uspešniji u bazenu i celokupan klub podignemo na još viši nivo. Elixir je jedna od vodećih kompanija u Srbiji i regionu, a mi se trudimo da budemo u vrhu vater​polo sporta i to je ono što nas spaja.

Nenad Živanović, predsednik VK Šabac.
Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir

​Sa željom da damo doprinos ostvarenju ciljeva vaterpolo kluba i budemo podrška našim prvim komšijama, Elixir Zorka biće siguran partner i oslona​c klubu u narednom periodu. Vaterpolo klub ostvario je izuzetno rezultate u dosadašnjem periodu, a od 2015. godine kroz besplatnu obuku plivanja prošlo je 5.000 mališana.

Cilj ove saradnje je promocija sporta, podsticanje i stvaranje još boljih uslova za aktivniji i zdraviji život dece i mladih i podrška ostvarivanju što boljih rezultata kluba.

Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir

Vaterpolo klub nije samo rezultatski uspešan kolektiv u seniorskoj kategoriji, već ima izuzetno školu vaterpola gde stasavaju budući prvotimci, a rezultati u najjačoj konku​renciji na najbolji način pokazuju da se sa decom odlično radi. Posvećenost i entuzijazam ljudi u klubu, najbrojnija vaterpolo škola u Srbiji nešto su što je i nas impresioniralo i kao društveno odgovorna kompanija želeli smo da budemo podrška u daljem razvoju VK Šabac. Uveren sam u saradnju na obostrano zadovoljstvo i zajedničke pobede i zajedničke radosti, na privrednom i sportskom planu.

Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke

Našim partnerima želimo mnogo uspeha u novoj sezoni, dobre rezultate i još veći broj članova tima!

Ovom saradnjom još jednom potvrđujemo da smo siguran partner i oslonac zajednici u kojoj poslujemo.

Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir
Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir
Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir
Potpisivanje ugovora Elixir Zorka VK Šabac Elixir

Povezani članci

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i