Tim Elixir Agrara posetio Kazahstan u sezoni setve

Kolege iz Elixir Agrara, Slobodan Ćirić, specijalista prodaje mineralnih đubriva i Miloš Blagojević, senior produkt menadžer, posetili su naše partnere u Kazahstanu tokom setve pšenice, kukuruza i suncokreta.

Stručni saveti našeg tima za pravilnu setvu.

Naš tim prisustvovao je setvi prilikom koje je primenjeno startno mikrogranulisano đubrivo NutriBOOST, a poljoprivrednici su tom prilikom od kolege Miloša dobili stručne agronomske savete u vezi pravilne primene ovog đubriva prilikom setve.

Iskustva poljoprivrednika iz celog sveta osnov za unapređenje useva u Kazahstanu.

Slobodan i Miloš ističu dapoljoprivrednicima posebno značilo što su sa njima razmenili dosadašnja iskustva o primeni naših đubriva u različitim delovima sveta. Način na koji se primenjuju formulacije naših đubriva u Brazilu, Paragvaju i drugim državama, omogućilo im je uvid u to kako da unaprede proizvodnju raznovrsnih poljoprivrednih kultura na kazahstanskim usevima.

Raduje nas što kod poljoprivrednih proizvođača postoji spremnost da prihvataju promene i razvijaju svest o važnosti edukacije koja će im pomoći da ostvaruju veće prinose u uzgoju kultura.

Slobodan Ćirić, specijalista prodaje mineralnih đubriva
Naš tim sa kupcem u Kazahstanu

Potencijal za dalje proširenje saradnje.

Upoznavanje sa našim proizvodnim portfoliom odlična je prilika za proširenje saradnje sa poslovnim partnerima. Kupci su istakli zadovoljstvo na prilici da rade sa našim timom, očekujući da će uz kvalitetnu saradnju, ostvariti bolje prinose u odnosu na prethodne godine.

Naš tim u julu biće deo poljoprivredne manifestacije u Kazahstanu.

Tokom jula kolege će prisustvovati poljoprivrednoj manifestaciji Green day – Jana Dala. Ovo je događaj koji okuplja najveće poljoprivredne proizvođače u Kazahstanu, a kolege će tom prilikom predstaviti proizvode iz portfolija Elixir Zorke i rezultate primene naših đubriva na različitim poljoprivrednim kulturama.

Setva u Kazahstanu
Setva u Kazahstanu

Povezani članciElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.