Elixir Zorka tradicionalno učestvovala na XIV savetovanju poljoprivrednika u Leskovcu

​​Elixir Zorka učestvovala je na XIV savetovanju poljoprivrednika u Leskovcu koje je ove godine bilo posvećeno unapređenju i razvoju povrtarske proizvodnje. Ova manifestacija okupila je preko 40 izlagača, a više stotina poljoprivrednika sa juga Srbije iskoristilo je priliku da razmeni iskustva, upozna se sa inovacijama u ovoj poljoprivrednoj delatnosti i potraži savete stručnjaka. ​

Na štandu Elixir Zorke posetioce je dočekao naš kolega Milan Pejčić, specijalista domaće prodaje, koji je predstavio naš proizvodni portfolio sa akcentom na SUPREME liniju mineralnih đubriva.

Zahvaljujući pozitivnim iskustvima brojnih povrtara kod kojih je SUPREME linija osnova u stabilnoj, visokoj i kvalitetnoj povrtarskoj proizvodnji, njene prednosti i kvalitet prepoznali su tokom ovih susreta i brojni poljoprivredni proizvođači koji je do​ sada nisu koristili u svojoj proizvodnji.

Bilo je zadovoljstvo čuti da je Elixir Zorka pouzdan partner mnogih povrtara i da su visoki prinosi uz SUPREME, ali i druge linije iz portfolio Elixir Zorke, po rečima posetioca našeg štanda, zagarantovani.

Milan Pejčić, specijalista domaće prodaje
SUPREME linija NPK 12:11:18 (SOP) i NPK 12:12:17 (SOP)

ELIXIR SUPREME – pouzdan partner u povrtarskoj proizvodnji

NPK 12:11:18 (SOP) i NPK 12:12:17 (SOP) su đubriva namenjene intenzivnoj i visokoprofitabilnoj proizvodnji, u kojima prisustvo ključnih primarnih i sekundarnih makroelemenata, obogaćenost važnim mikroelementima, kao i kalijum u obliku sulfata (SOP), čini ove formu​lacije standardom u povrtarskoj proizvodnji.

Kolega Milan ističe da su poljoprivrednici zadovoljni rezultatima primene đubriva Elixir Zorke i da kao najveću vrednost prepoznaju kvalitet i prilagođenost formulacija različitim potrebama biljaka i uslova gajenja. Neka od najčešćih pitanja tokom savetovanja bila su vezana za način i vreme u koje je najbolje primeniti različite formulacije đubriva.

– Posebno me raduje činjenica da poljoprivrednici sve više pažnje posvećuju edukaciji i savetovanju sa stručnjacima. Postoji svest o tome da su, bez adekvatne primene mineralnih đubriva, prinosi ograničenikao i da je ono neophodno za visok kvalitet povrća – ističe Milan Pejčićspecijalista domaće prodaje.

Ovom prilikom, Elixir Zorka još jednom je prepoznata kao pouzdan partner i siguran oslonac u poljoprivrednoj proizvodnji! 

Povezani članci

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i