Elixir Zorka na danima polja “Green day – Jana Dala” u Kazahstanu

Sredinom jula učestvovali smo na Danima polja “Green day – Jana Dala” u Kazahstanu i predstavili odlične rezultate primene NutriBOOST mikrogranulisanog đubriva na oglednim parcelama – u usevima pšenice, ječma, suncokreta. Na najvećoj poljoprivrednoj manifestaciji u Kazahstanu naši Slobodan Ćirić, specijalista prodaje mineralnih đubriva i Miloš Blagojević, senor produkt mendžer predstavili su posetiocima sajma i ceo proizvodni portfolio Elixir Zorke.

Proširujemo saradnju sa kupcima u Kazahstanu.

Kolege iz naše članice Elixir Agrar poslednjih meseci aktivno pružaju podršku proizvođačima i proširuju saradnju sa kupcima u Kazahstanu.

Green day – Jana Dala održava se u okolini glavnog grada Nur-Sultan i ove godine je okupila više od 150 izlagača i 5.000 posetilaca koji su bili zainteresovani za semena, đubriva i mehanizaciju. Veliki broj posetilaca zainteresovao se za naše proizvode i primenu mikrogranulisanog startnog đubriva. 

Slobodan Ćirić, specijalista prodaje mineralnih đubriva

U okviru događaja održana je i međunarodna konferencija u okviru koje su organizovani okrugli stolovi, seminari i master classes na nekoliko aktuelnih tema.

Manifestaciju je svojim dolaskom uveličao i premijer Kazahstana Alihan Smaiylov, koji je obišao sve izlagače u pratnji domaćina i tom prilikom ukazao na važnost razmene internacionalnog iskustva u cilju unapređenja poljoprivredne proizvodnje Kazahstana.

Ovo je bila odlična prilika da na jednom mestu razmenimo informacije, kao i da budućim kupcima pružimo kvalitetne agronomske savete za narednu sezonu, koji su po njihovim rečima izuzetno značajni.

Miloš Blagojević, senior produkt menadžer

Neki od posetilaca istakli su da je tehnologija mnogo napredovala, da se uslovi proizvodnje menjaju i da na ovakvim sajmovima imaju priliku da dobiju mnogo informacija. Značilo bi im da kada bi se ovakva okupljanja realizovala češće kako bi imali priliku da razgovaraju sa stručnjacima iz drugh delova sveta koji mogu da podele internacionalna iskustva i svoju ekspertizu.

Partnerstva gradimo na temelju poverenja.

Tokom održavanja ove manifestacije obišli smo ogledne parcele gde su kupci mogli da vide odlične rezultate primene NutriBOOST u usevima pšenice, ječma, suncokreta. 

Kolege ističu da je ovaj događaj bio značajan u pogledu promocije, kao podrška prodaji lokalnih partnera. Kao i svaki put kada posete kupce iz Kazahstana, uvek obiđu njihove useve i osnažuju odnose. Poverenje u ovom delu sveta gradimo dugi niz godina, a prodaja je sve uspešnija.

Povezani članci


Memorandum o razumevanju

Elixir Fondacija i MZ Prahovo potpisale Memorandum o razumevanju – najavljen nastavak podrške

Memorandum predviđa podršku Elixir Fondacije održivom razvoju i projektima koji unapređuju uslove života meštana Prahova, kao i projektima koji doprinose aktivnom životu dece i mladih, poboljšanju uslova obrazovanja i talentovanim učenicima, kulturi i očuvanju kulturnog nasleđa, zaštiti životne sredine, zdravstvenoj zaštititi i pomoći materijalno ugroženim porodicama, kao i radu lokalnih udruženja i klubova.