Studenti Univerziteta u Nišu posetili Elixir Prahovo

Budući inženjeri – studenti Mašinskog, Građevinskog i Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu posetili su Elixir Prahovo i upoznali se sa tehnologijama koje primenjujemo u procesu proizvodnje kompleksnih mineralnih đubriva.

Studentima su dobrodošlicu poželele naše koleginice​ Nevena Rajković, HR biznis partner Elixir Prahova i Maja Radulović, zamenik direktora Elixir Prahova. Koleginica Maja studente je upoznala sa Poslovnim sistemom Elixir Group i delatnošću naših članica, a kolega Zoran Dimitrijević, direktor Tehničkog sektora, poželeo im je dobrodošlicu u ime inženjerskog tima.

Nakon upoznavanja, studenti su obišli pogone u Prahovu i sa našim inženjerima, Nemanjom Zdravkovićem i Nikolom Barunom, razgovarali o inženjerskim praksama i tehnologijama koje primenjujemo u našim proizvodnim procesima.

Maja Radulović predstavila poslovni sistem Elixir Group studentima Univerziteta u Nišu
Studenti u obilasku fabričkog kompleksa u Elixir Prahovu

Kroz simulaciju intervjua sa našim HR timom student su stekli i nova znanja i veštine za apliciranje za posao i povećanje šanse za što bolji utisak. 

Elixir Group podržava razvoj mladih talenata, pružajući im podršku na početku karijere kroz znanje i praksu. Simulacija intervjua i konstruktivan feedback je još jedan vid edukacije i podrške na početku profesionalnog puta.

Jovana Karahoda, saradnik za brendiranje poslodavca i akviziciju talenata
Naš HR tim u poseti fakultetima u Nišu
Studenti Tehničkog fakulteta iz Bora u poseti Elixir Prahovu

Poseta studenata Tehničkog fakulteta iz Bora.

U skladu sa porukom Naša misija je da uspeš naš HR tim konstanto radi na unapređenju saradnje sa fakultetima, kao i planu programa plaćene prakse za mlade inženjere. Nedavno je industrijski kompleks u Prahovu posetila i grupa studenata Tehničkog fakulteta u Boru.

Povezani članci

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i