Proslavili smo 32. rođendan Elixira

32. rođendan proslavili smo na lokacijama naših fabrika u Šapcu i Prahovu. U toploj, porodičnoj atmosferi, proslavili smo više od tri decenije uspešnog rada uz poruku – snaga je u jedinstvu!

Mnogo uspeha je iza nas, mnogo velikih projekata ispred nas.

Ponosni smo na svakog našeg zaposlenog koji je danas deo našeg poslovnog sistema. 1990. godine u maju, kada je stvoren Elixir, neki se još nisu ni rodili, a danas svi zajedno živimo našu viziju. Zahvalni smo svima koji su deo ovog velikog uspeha poručili su Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke i Darko Vuković, finansijski direktor Grupe, u svom obraćanju.

Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke
Darko Vuković, finansijski direktor Elixir Group

Humanost i solidarnost nas čine boljim ljudima.

Svečanosti u Šapcu prisustvovao je Stanko Popović, predsednik poslovnog sistema Elixir Group i Ružica Popović, predsednica Upravnog odbora Fondacije Humano Srce Šapca. Ona je u svom obraćanju ukazala da su humanost i solidarnost vrednosti koje svakog od nas čine pobednikom i da samo zajedno možemo da pomeramo granice i učinimo svet boljim.

Ružica Popović, predsednica Upravnog odbora Fondacije Humano srce Šapca

Najbolje tek dolazi!

U Prahovu su Ljuba Stojčić, direktor Elixir Prahova i Stevan Odavić, direktor Elixir Crafta, istakli veliko zalaganje svih članova tima u kreiranju zajedničkog uspeha, ukazujući na velike projekte koji nas tek očekuju i koji predstavljaju veliki razvojni potencijal istoka Srbije, zbog čega Elixir ostaje oslonac daljeg napretka ovog dela naše zemlje. Zorica Popović, generalna direktorka Elixir Group, pridružila im se u dodeli priznanja Šampionima Elixir vrednosti.

Stevan Odavić, direktor Elixir Crafta
Ljuba Stojčić, direktor Elixir Prahova

Šampioni Elixir vrednosti.

Kolegama koji svojim radom i profesionalnošću, kao i odnosom prema kolegama, doprinose uspehu Elixira uručena su priznanja Šampiona vrednosti koje negujemo.

Šampini Elixir vrednosti u Šapcu
Šampioni Elixir vrednosti u Prahovu

Zajedno smo Elixir.

Prva zajednička proslava dana osnivanja Elixira bila je povod da pošaljemo snažne poruke o daljim planovima, čestitamo na dosadašnjim uspesima, koje postižemo zajedničkim radom, na temelju vrednosti koje nas povezuju.

Povezani članciElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.