Mašinski fakultet u Nišu Svečana akademija povodom 62 godine rada

Prisustvovali smo obeležavanju 62 godine rada Mašinskog fakulteta u Nišu

​​​U znak uspešne i dobre saradnje, Elixir Group bila je deo nedavno održane Svečane akademije povodom obeležavanja 62 godine rada Mašinskog fakulteta u Nišu. Pored predstavnika fakulteta, ovom događaju su prisustvovali rektori niškog i kragujevačkog Univerziiteta, bivši profesori fakulteta, sadašnji i svršeni studenti, predstavnici Ministrarstva prosvete, Vojske Srbije, Pravoslavne crkve i brojni drugi partneri.

U ime Elixir Group svečanosti su prisustvovale naše kolege Jovica Sedlan, menadžer za regrutaciju, selekciju i HR projekte i Zoran Belenzadasaradnik za brendiranje poslodavca, regrutaciju i selekciju.

​Počastvovani smo što smo imali priliku da prisustvujemo akademiji i čestitamo Mašinskom fakultetu u Nišu i dekanu prof. dr Goranu Janevskom na odličnoj organizaciji svečanosti. Naše prisustvo je dokaz čvrstog partnersta koje ćemo negovati i u budućnosti sa ciljem da ​budemo pouzdan partner i omogućimo mladim kadrovima sigurne karijerne prilike. Naša misija je da mladim inženjerima pružimo podršku na početku karijere, učestvujemo u njihovom praktičnom osposobljavanju i time im damo  priliku da budu deo naših kapitalnih i najinovativnijih projekata u budućnosti.

Jovica Sedlan
Mašinski fakultet u Nišu

Na svečanoj akademiji povodom Dana fakulteta prikazani su rezultati rada u 2022. godini, uručene su nagrade, priznanja i zahvalnice istaknutim profesorima i najboljim studentima osnovnih i master akademskih studija. 

Mašinsku fakultet u Nišu preko šest decenija uspešno pruža naučnu i obrazovnu podršku sredini i gradu u kom postoji, kao jedini mašinsku fakultet na području jugoistoka Srbije. Generacije stručnjaka poteklih sa ovog fakulteta danas čine stručni i naučnoistraživački kadar širom Srbije i sveta.

Mašinski fakultet u Nišu
Mašinski fakultet u Nišu Svečana akademija povodom 62 godine rada

Partnerstvo zasnovano na poverenju i međusobnoj podršci – na dobrobit studenata i budućih mladih inženjera!

Naš poslovni sistem neguje partnerske odnose sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Nišu, a tokom prethodne godine  na lokaciji u Prahovu ugostili smo studente ovog fakuleta.  Na nedavno održanom Danu otvorenih vrata ovog fakulteta naše kolege iz HR tima predstavile su studentima, budućim inženjerima,  program Super Start prakse i karijerne prilike koje ih očekuju u Elixiru!

Još jednom, čestitamo Mašinskom fakultet na dugoj i uspešnoj tradiciji koju neguje i radujemo se nastavku saradnje!

Povezani članci