Prilika za studente Tehnološkog fakulteta u Leskovcu – saradnja sa Elixir Prahovom

Elixir Prahovo ugostilo je grupu profesora sa Tehnološkog fakulteta iz Leskovca povodom potpisivanja ugovora o budućoj saradnji. Ugovor o realizaciji stručne prakse studenata ovog fakulteta u Elixiru potpisali su Ljuba Stojčić, direktor Elixir Prahova i Dragiša Savić, dekan Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Leskovcu. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i naš kolega Aleksandar Stanković, pomoćnik direktora za planiranje R&D projekata hemijske divizije. 

Prilika za studente i pojačanje u redovima inženjera Elixir Prahova.

Ugovor o saradnji daje prostor za realizaciju zajedničkih projekata stručnog osposobljavanja budućih tehnologa kroz praksu u Elixir Prahovu, kao i mogućnost saradnje na zajedničkim istraživačkim projektima i unapređenja praktične nastave.

Elixir Prahovo i Tehnološki fakultet ​prepoznaju zajednički interes u realizaciji stručne prakse u našoj fabrici. Nastavljamo da radimo na pripremi i organizovanju stručne prakse za studente.

Aleksandar Stanković, pomoćnik direktora za planiranje R&D projekata hemijske divizije

U našoj fabrici u Prahovu radi 20 tehnologa iz Leskovca.

Nekadašnji studenti, danas inženjeri u Elixir Prahovu iskoristili su ovu posetu za razgovor sa profesorima i podsećanje na studentske dane.

Elixir Prahovo sarađuje sa velikim brojem fakulteta i srednjih škola u cilju unapređenja obrazovnog sistema i stvaranja dobrih prilika za zapošljavanje. U našoj fabrici u Prahovu radi dvadeset tehnologa koji su obrazovanje stekli na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, pa je nastavak ovog partnerstva nova prilika za pojačanje u redovima naših inženjera i mogućnost studentima da svoj profesionalni put grade u našem poslovnom sistemu.

Povezani članciZa napredak Negotinske krajine - projekat rekonstrukcije trga

Zajednički projekti za bolje uslove života – rekonstruisan Trg Stevana Mokranjca u Negotinu

Trg Stevana Mokranjca, smešten u centru Negotina, ispred Hotela Beograd i prostorija Elixira, dobio je novi izgled. Rekonstrukcija je izvedena u okviru inicijative ,,Za napredak Negotinske Krajine – složno“, a završne radove obišli su naš Branko Marković, zamenik direktora za korporativne poslove Elixir Prahova i Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.