Poziv građanima na izložbu i obilazak fabričkog kompleksa Elixir Zorka u povodu 85 godina tradicije

85 godina tradicije Elixir Zorka

U povodu obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, Elixir Zorka poziva sve zainteresovane građane u obilazak izložbe i fabričkog kompleksa Elixir Zorke.

Elixir Zorka otvara svoja vrata u periodu od 27. juna do 1. jula u terminu od 10 do 12 časova.

Svi zainteresovani građani mogu se prijaviti za posetu u navedenim terminima najkasnije dan ranije putem linka: Poziv za posetu kompaniji Elixir Zorka ili skeniranjem QR code-a na slici koji otvara link za prijavu.

QR coe poziv za posetu kompaniji Elixir Zorka 85 godina tradicije

Posetioce će kroz izložbu posvećenu dugoj tradiciji koju nastavlja Elixir Zorka provesti kustosi-istoričari, nakon čega će današnje poslovanje predstaviti naši stručnjaci, uz obilazak fabričkog kompleksa.

Naš tim će vas ugostiti i biti na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja!

  • U posetu možete doći individualno ili u grupi.
  • Ukoliko dolazite u grupi, molimo da na linku za prijavu navedete broj osoba koji dolazi, jer su posete planirane za maksimalno 30 posetilaca u jednom terminu;
  • Ukoliko je datum koji ste izabrali već popunjen, naš tim će Vas kontaktirati radi dogovora o novom terminu posete.

Tokom maja Elixir Zorku posetilo je skoro hiljadu posetilaca među kojima su bili đaci i studenti, profesori sa 50 fakulteta iz zemlje i regiona, učesnici 36. Međunarodnog kongresa o procesnoj industriji, brojni Zorkini penzioneri, poslovni partneri i predstavnici medija.

Očekujemo da i Vi budete naš gost!

Povezani članciElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.