Teodor Vujanić poseta Elixiru

Podržali smo odlazak Teodora Vujanića na Međunarodno takmičenje pijanista u Italiji

Teodor Vujanić ima samo sedam godina, a iza sebe broji nekoliko nagrada sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Ljubav prema muzici i posvećen rad kvalifikovali su Teodora na 31. Međunarodno takmičenje pijanista Young Tallents u Citta di Cantu u Italiji, u kategoriji mladih talenata od 8 do 18 godina. Kao najmlađi pijanista na ovom takmičenju, Teodor je osvojio mnoga srca i pobrao brojne ovacije publike.

Elixir za mlade talente.

U skladu sa opredeljenjem da pruža podršku deci i mladima, Elixir Fondacija podržala je Teodorovo učešće na ovom festivalu. Nakon povratka iz Italije, sa puno uspomena i priznanja, Teodor nas je posetio zajedno sa svojim roditeljima i preneo utiske sa putovanja.  Prepun utisaka, energije i novih ideja nakon ovog nesvakidašnjeg iskustva, Teodor nas zajedno sa roditeljima u želji da zahvali na podršci.

Teodor ističe da se za ovaj koncert pripremao predano, kao što to uvek čini, a trud se i ovog puta isplatio. Ljubav prema muzici i snažna posvećenost jači su od svake treme, a Teodor ističe da je za njega velika čast da nastupi na tako velikoj sceni pred svetskom publikom, kao najmlađi učesnik festivala. Muzika ga inspiriše, a publika mu daje snagu da uvek svira bolje nego na probama.

Teodor je ozbiljan i odgovoran dečak koji je dobio izvanrednu priliku da sa samo sedam godina nastupa na velikoj sceni uz pratnju rumunskog orkestra na ovom takmičenju. Hvala Elixir Fondaciji na podršci i doprinosu Teodorovom uspehu.

Ivan Vujanić, Teodorov tata
Teodor Vujanić

Svojim osmehom i talentom osvojio je mnoga srca. Verujemo da je pred Teodorom još mnogo velikih uspeha!

Teodor Vujanić poseta Elixiru

Teodor je prve muzičke korake napravio sa samo pet godina na violini, a kasnije se odlučio za klavir i u prvoj godini nastupa osvojio čak šest prvih nagrada. Uspešan je đak, a pored muzike, obožava da igra šah.

Srećna sam i ponosna kada podržimo mlade i talentovane, doprinesemo njihovoj afirmaciji i damo im snage za dalje.

Margareta Musić, direktorka Elixir Fondacije

Povezani članci