Podržali smo odlazak Teodora Vujanića na Međunarodno takmičenje pijanista u Italiji

Teodor Vujanić poseta Elixiru

Teodor Vujanić ima samo sedam godina, a iza sebe broji nekoliko nagrada sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Ljubav prema muzici i posvećen rad kvalifikovali su Teodora na 31. Međunarodno takmičenje pijanista Young Tallents u Citta di Cantu u Italiji, u kategoriji mladih talenata od 8 do 18 godina. Kao najmlađi pijanista na ovom takmičenju, Teodor je osvojio mnoga srca i pobrao brojne ovacije publike.

Elixir za mlade talente.

U skladu sa opredeljenjem da pruža podršku deci i mladima, Elixir Fondacija podržala je Teodorovo učešće na ovom festivalu. Nakon povratka iz Italije, sa puno uspomena i priznanja, Teodor nas je posetio zajedno sa svojim roditeljima i preneo utiske sa putovanja.  Prepun utisaka, energije i novih ideja nakon ovog nesvakidašnjeg iskustva, Teodor nas zajedno sa roditeljima u želji da zahvali na podršci.

Teodor ističe da se za ovaj koncert pripremao predano, kao što to uvek čini, a trud se i ovog puta isplatio. Ljubav prema muzici i snažna posvećenost jači su od svake treme, a Teodor ističe da je za njega velika čast da nastupi na tako velikoj sceni pred svetskom publikom, kao najmlađi učesnik festivala. Muzika ga inspiriše, a publika mu daje snagu da uvek svira bolje nego na probama.

Teodor je ozbiljan i odgovoran dečak koji je dobio izvanrednu priliku da sa samo sedam godina nastupa na velikoj sceni uz pratnju rumunskog orkestra na ovom takmičenju. Hvala Elixir Fondaciji na podršci i doprinosu Teodorovom uspehu.

Ivan Vujanić, Teodorov tata
Teodor Vujanić

Svojim osmehom i talentom osvojio je mnoga srca. Verujemo da je pred Teodorom još mnogo velikih uspeha!

Teodor Vujanić poseta Elixiru

Teodor je prve muzičke korake napravio sa samo pet godina na violini, a kasnije se odlučio za klavir i u prvoj godini nastupa osvojio čak šest prvih nagrada. Uspešan je đak, a pored muzike, obožava da igra šah.

Srećna sam i ponosna kada podržimo mlade i talentovane, doprinesemo njihovoj afirmaciji i damo im snage za dalje.

Margareta Musić, direktorka Elixir Fondacije

Povezani članciDonacija automatske merne stanice Opštini Negotin

Potpisan ugovor o donaciji automatske merne stanice Opštini Negotin 

Elixir Group donirala je automatsku mernu stanicu za praćenje kvaliteta vazduha opštini Negotin. Projekat uspostavljanja monitoringa kvaliteta vazduha na području Opštine Negotin pokrenut je kao odgovor na inicijativu građana Negotina sa ciljem kontinuiranog praćenja kvaliteta vazduha u ovom gradu i preduzimanja mera na poboljšanju.