Podržali smo Humanitarni sportski turnir, projekat Unije studenata FON-a

Kao kompanija koja aktivno učestvuje na projektima koji podstiču aktivan i zdrav život mladih, podržali smo humanitarni sportski turnir čiji je inicijator i organizator studentska organizacija Unija studenata Fakulteta organizacionih nauka. Preko hiljadu učesnika učestvovalo je na turniru, a naše kolege Jovana Karahoda, HR saradnik, Zoran Belenzada, saradnik za brendiranje poslodavca, regrutaciju i selekciju i Tijana Ristivojević, saradnik finansija, bodrili su takmičare i posetioce​​ na Adi Ciganliji​ upoznali sa poslovnim sistemom Elixir Group.

U sportskom duhu i sjajnom raspoloženju družili smo se sa studentima na Adi Ciganliji.

Ove godine smo bili deo projekta na terenima Ade Ciganlije, gde smo pobednicima turnira uručili nagrade kao podstrek i motivaciju da i sledeće godine zaigraju za nečije malo. Iznova se radujem svakom projektu ovog tima gde se promoviše zdravlje i sportski duh.

Jovana Karahoda, HR saradnik
Jovana Karahoda na humanitarnom turniru Unija Fon

Prikupljena sredstva od učešća na humanitarnom turniru biće uplaćena fondaciji Novak Đoković.

Projekat predstavlja spoj lepog i korisnog, gde studenti imaju priliku da kroz zabavu i sport doprinesu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tom prilikom takmičari mogu da izaberu jedan od šest sportova. Za učešće se plaća simbolična kotizacija, gde se sav prikupljen novac donira u humanitarne svrhe. Iznos do sada prikupljenih donacija iznosi 540.000 dinara, a sredstva prikupljena na ovogodišnjem turniru biće uplaćena fondaciji ,,Novak Đoković“.

Dodela nagrada pobednicima na humanitarnom turniru Unija Fon

Ponosan sam na organizaciju i posvećenost koji su usmereni ka mladim ljudima. Pobednike smo obradovali paketićima koji su u sportskom duhu, a  koji će im pomoći u svakodnevnom treniranju. Radujem se sledećim projektima.

Zoran Belenzada, saradnik za brendiranje poslodavca, regrutaciju i selekciju

Jedna od polaznica programa Moja prva plata, bivša studentkinja FON-a, dočekala je svoje kolege na našem štandu, kao deo Elixira tima.

Koleginica Tijana Ristivojević, kao nekadašnji član upravnog odbora studentske organizacije Saveza studenata FON-a, ističe da joj je bilo zadovoljstvo što je ovog puta sa kolegama podržala ovakav projekat. 

– Drago mi je što sam iskusila i kako to izgleda “sa druge strane“ na šta sam posebno ponosna, jer je veliki uspeh za nas mlade da započnemo karijeru baš ovde. Posebno bih istakla da me raduju projekti koji su humanitarnog karaktera.

Tijana Ristivojević, polaznica programa Moja prva plata
Unija studenata FON štand Super Start Elixir Group
Unija FON humanitarni turnir u šahu

Do sada je održano šest Humanitarnih sportskih turnira.

Teodora Vukašinović, koordinatorka projekta, istakla je posebnu zahvalnost Elixiru na ukazanom poverenju i podršci za realizaciju ovog turnira.

Izuzetno zadovoljstvo je bilo sarađivati sa Elixirom, sjajnu saradnju i komunikaciju smo imali tokom čitavog projekta. Podrška i pomoć nisu manjkali tokom organizacije i realizacije ovogodišnjeg Humanitarnog sportskog turnira. Na samim danima projekta, na svom štandu zaposleni Elixira su informisali takmičare i time doprineli atmosferi na projektu.

Teodora Vukašinović

Povezani članci