Poseta partnera iz Mađarske

Partneri i poljoprivrednici iz Mađarske u poseti Elixir Zorki

Elixir Zorku posetili su dugogodišnji kupci i distributeri naših mineralnih đubriva na tržištu Mađarske, iz kompanija KITE Zrt. i Dunamobil Kft, kao i poljoprivredni proizvođači iz te zemlje. Delegaciju od preko sedamdeset gostiju na našoj lokaciji u Šapcu ugostili su Nebojša  Mićić, direktor komercijalne direkcije hemijske divizijeAdam Mamužićdirektor ino prodaje mineralnih đubrivaMilan Vujić, menadžer agronomske podrške prodaji i Dejan Jocić, senior produkt menadžer.

Partneri iz susedne države posetili su nas prvi put 2019. godine, a prilikom ove posete obišli su proizvodne pogone Elixir Zorke i detaljnije se upoznali sa procesom proizvodnje NPK đubriva.

Naši agronomi predstavili su proizvodni program Elixir Zorke poljoprivrednim proizvođačima i razmenili iskustva u primeni i značaju mineralnih đubriva u poljoprivrednoj proizvodnji.

 Kupci koji su poslednji put bili pre više od četiri godine u Šapcu, obišli su fabrički kompleks, upoznali se sa tehnologijom koju primenjujemo u proizvodnji mineralnih​ đubriva, a naši agronomi upoznali su ih sa razvojnim planovima i novim proizvodima koji će se naći u portfoliju Elixira. U planu je odlazak naših agronoma u stručnu posetu u cilju razmene znanja i iskustava u domenu poljoprivrede koju firma KITE praktikuje već nekoliko godina.

Adam Mamužić, direktor ino prodaje mineralnih đubriva
Poseta partnera iz Mađarske

Elixir Zorka prisutna na tržištu Mađarske više od deset godina.

Svi proizvodi Elixir Zorke pronašli su mesto u tehnologiji đubrenja kod velikog broja poljoprivrednih proizvođača u toj zemlji.

Saradnja zasnovana na poverenju temelj je zajedničkog uspeha – zajedno se razvijamo, razmenjujemo iskustva i primenjujemo nove tehnologije! ​​

Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske

Povezani članci

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i