Partneri i poljoprivrednici iz Mađarske u poseti Elixir Zorki

Elixir Zorku posetili su dugogodišnji kupci i distributeri naših mineralnih đubriva na tržištu Mađarske, iz kompanija KITE Zrt. i Dunamobil Kft, kao i poljoprivredni proizvođači iz te zemlje. Delegaciju od preko sedamdeset gostiju na našoj lokaciji u Šapcu ugostili su Nebojša Mićić, direktor komercijalne direkcije hemijske divizijeAdam Mamužićdirektor ino prodaje mineralnih đubrivaMilan Vujić, menadžer agronomske podrške prodaji i Dejan Jocić, senior produkt menadžer.

Partneri iz susedne države posetili su nas prvi put 2019. godine, a prilikom ove posete obišli su ceo fabrički kompleks i detaljnije se upoznali sa procesom proizvodnje NPK đubriva. Naši agronomi predstavili su proizvodni program Elixir Zorke poljoprivrednim proizvođačima i razmenili iskustva u primeni i značaju mineralnih đubriva u poljoprivrednoj proizvodnji.

U okviru posete fabrici, kupci koji su poslednji put bili pre više od četiri godine u Šapcu, obišli su fabrički kompleks, upoznali se sa tehnologijom koju primenjujemo u proizvodnji mineralnih​ đubriva, a naši agronomi upoznali su ih sa razvojnim planovima i novim proizvodima koji će se naći u portfoliju Elixira. U planu je odlazak naših agronoma u stručnu posetu u cilju razmene znanja i iskustava u domenu poljoprivrede koju firma KITE praktikuje već nekoliko godina.

Adam Mamužišć, direktor ino prodaje mineralnih đubriva
Poseta partnera iz Mađarske

Elixir Zorka je već duže od decenije prisutna na tržištu Mađarske. Svi proizvodi Elixir Zorke pronašli su mesto u tehnologiji đubrenja kod velikog broja poljoprivrednih proizvođača u toj zemlji.

Saradnja zasnovana na poverenju temelj je zajedničkog uspeha – zajedno se razvijamo, razmenjujemo iskustva i primenjujemo nove tehnologije! ​​

Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske
Poseta partnera iz Mađarske

Povezani članciElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.