Novi poslovni objekat Elixir Group u Novom Sadu

Za vreme 84. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu Elixir Group je svečano otvorila vrata novog poslovnog objekta u Novom Sadu za sve svoje poslovne saradnike. Tokom svih sedam dana, koliko je i trajao najveći regionalni Poljoprivredni sajam, domaćini Elixir Zorke i Elixir Agrara su dočekivali zvanice i predstavljali tom prilikom novi poslovni ambijent.

Organizovana je i prezentacija u kojoj su učestvovali agronomi i predstavili portfolijo mineralnih đubriva Elixir Zorka. Paleta mineralnih đubriva je sveobuhvatna i prilagođena različitim geografskim područjima.

U znak dobrodošlice, gostoprimstva i blagostanja domaćini su dočekivali goste na tradicionalan srpski način, uz pogaču i so.

Tom prilikom je i upriličen muzički program koji je posebno oduševio naše poslovne partnere, sajam je sjajna prilika za uspostvaljnje ali i produbljivanje saradnje na obostranu korist.

Pristizali su gosti iz svih krajeva sveta sa kojima Elixir Group sarađuje. Elixir Group iz godine u godinu širi svoje poslovanje kroz proizvodnju mineralnih đubriva i razvoj hemijske industrije u Srbiji. O uspehu poslovanja govori sve veći plasman mineralnog đubriva na teritoriji Srbije kao i izvoz proizvoda Elixir Zorke na inostrano tržište.

Govorilo se o zajedničkim planovima i ciljevima za naredne godine. Jedan od glavnih ciljeva je uvođenje modernizacije u poljoprivrednoj proizvodnji, kao i težnja da domaći poljoprivrednici budu u korak sa svetskim trendovima u agrobiznisu.

Ono što je posebno obradovalo domaće i strane poslovne partnere što su na jednom mestu mogli da razmene dosadašnja iskustva i tako uvide benefite koje se ostvaruju upotrebom mineralnih đubriva. Fabrika Elixir Zorka nastoji kontinuirano povećava obim proizvodnje i tako u potpunosti zadovolji potrebe domaće privrede, ali i potrebe izvoza koje plasira u svetu.

Povezani članciZa napredak Negotinske krajine - projekat rekonstrukcije trga

Zajednički projekti za bolje uslove života – rekonstruisan Trg Stevana Mokranjca u Negotinu

Trg Stevana Mokranjca, smešten u centru Negotina, ispred Hotela Beograd i prostorija Elixira, dobio je novi izgled. Rekonstrukcija je izvedena u okviru inicijative ,,Za napredak Negotinske Krajine – složno“, a završne radove obišli su naš Branko Marković, zamenik direktora za korporativne poslove Elixir Prahova i Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.