Nova igrališta u Negotinu u okviru inicijative ,,Za napredak Negotinske krajine – složno“

U okviru inicijative „Za napredak Negotinske krajine“ završeni su radovi na uređenju dečijih igrališta na četiri lokacije u Negotinu – kod gradskog stadiona, u naselju Srbe Jovanovića, park-šumi Cvećara i naselju Veljko Vlahović. Igrališta su opremljena novim toboganima, klackalicama i ljuljaškama u skladu sa standardima koji su uređeni Pravilnikom o bezbednosti dečijih igrališta.

Nova lica igrališta, koja su ranije slabo održavana, pravo su osveženje Negotina koje će omogućiti mališanima bezbedan kutak za igru i druženje. 

Igralište u naselju Srbe Jovanovića pre rekonstrukcije
Novo lice igrališta u naselju Srbe Jovanovića u Negotinu

Uskoro i igralište u naselju Miloševski put.

Pored renoviranih igrališta na ove četiri lokacije uskoro se očekuje završetak radova u naselju Miloševski put u kom je predviđen i sportski teren za decu od 412 kvadrata.

Negotin očekuju i nova autobuska stajališta.

Rekonstrukcija i uređenje dečijih igrališta samo su deo aktivnosti planiranih Inicijativom​ ,,Za napredak Negotinske krajine“ koju su pokrenuli Opština Negotin i Elixir Grupa. U okviru projekata vezanih za unapređenje javne i komunalne infrastrukture trenutno su u toku radovi na postavljanju stubova i novih nadstrešnica za pet autobuskih stajališta u Negotinu.

Ostajemo pouzdan partner.

Na putu ostvarenja svoje vizije da stvara nasleđe kroz održivi razvoj“ Elixir ostaje pouzdan partner zajednicama u kojima posluje stvarajući šanse za bolji život ljudi i dece.

Povezani članci



Elixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.