Primena NutriBOOST-a u Brazilu

Naše kolege iz Elixir Agrara u poseti partnerima iz Brazila

Sa ciljem osnaživanja poslovne saradnje, naše kolege Dmitar Vujaković i Luka Malešević posetili su partnere iz Brazila i obišli poljoprivredne proizvođače koji na svojim usevima primenjuju naš NutriBOOST NP 10:45 + 5%S + 1%Z.

Elixir Agrar započeo je distribuciju NutriBOOST-a na tržištu Brazila još 2020. godine. Zahvaljujući međusobnoj podršci i dobroj saradnji, Dmitar i Luka ističu da se u narednom periodu očekuje proširenje tržišta i da su kupci veoma zadovoljni postignutim rezultatima.

U Brazilu je primena mikrogranulisanih startnih đubriva u ranim fazama razvoja i popularizacije, a Elixir Zorka je jedan od prvih brendova koji uz pravu strategiju uspešno plasira svoj proizvod na tržište sa zadovoljavajućim rezultatima.

Luka Malešević, specijalista prodaje mineralnih đubriva

D​mitar i Luka obišli su brojne poljoprivredne useve soje, kukuruza, pirinča, pšenice, duvana, paradajza i kafe, na kojima se primenjuje startno mikrogranulisano đubrivo NutriBOOST. ​​​

Elixir Agrar u Brazilu 2022

NutriBOOST se primenjuje ultralokalizovano uz seme, u se​tvi ili sadnji u redove. Tehnologija primene ovog đubriva omogućava snažan porast useva u početnim fazama razvoja, naglašen razvoj korenovog sistema, ​ujednačen porast i prinos, kao i povećanu otpornost useva na stresne uslove.

objašnjavaju Dmitar i Luka.
Dmitar Vujaković u Brazilu

Sa partnerima i kupcima razmenili su iskustva o primeni mineralnih đubriva u drugim zemljama, kao i inovativnim načinima proizvodnje i obrade zemljišta. 

Posetom smo uspeli da na obostrano zadovoljstvo definišemo naredne poslovne planove, drago nam je što smo prepoznati kao sigurni partneri.

Dmitar Vujaković, senior specijalista globalne prodaje mineralnih đubriva. 

​Tržište Brazila je od velikog strateškog značaja jer je jedan od najvećih potrošača i uvoznika đubriva na svetskom nivou. Ova južnoamerička država prva je u svetu po proizvodnji soje i šećerne trske, a druga po proizvodnji kukuruza i citrusa.  

Razvijanje dobrih partnerskih odnosa i međusobnog poverenje predstavljaju osnov  za proširenje  saradnje u budućem periodu i primenu naših mineralnih đubriva širom Brazila – ocenjuju Luka i Dmitar. 

ocenjuju Luka i Dmitar.

Uvereni smo da će posvećen i kontinuiran rad naših kolega doprineti ostvarenju ovog cilja u narednom periodu. 

Elixir Agrar partneri iz Brazila
Elixir Agrar partneri iz Brazila

Povezani članciNastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Elixir Zorka sponzor Metaloplastike i u ovoj sezoni – nastavak uspešne saradnje

U okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, Elixir Zorka obnovila je ugovor o sponzorstvu sa RK Metaloplastika Elixir. Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke i Branislav Đurković, predsednik RK Metaloplastika Elixir, potpisali su ugovor o nastavku saradnje prilikom posete predstavnika i igrača kluba našoj fabrici.