Elixir Zorka, ST Medicina i OK Vojvodina priredili iznenađenje za 8. mart

Na putu da odbrane titulu, odbojkaški klub Vojvodine je 7. marta u Novom Sadu, odigrao utakmicu protiv Spartaka iz Ljiga. Kao što ova dva tima umeju, utakmica je bila nepredviva. Ali ono što je bilo posebno nepredvidivo je iznanađenje nakon završetka. Kako se utakmica održala dan uoči obeležavanja internacionalnog dana žena, sponzori Elixir Zorka i ST Medicina odlučili su da iskoriste priliku i pošalju veoma važnu poruku damama sa tribina, ali i svima prisutnima.

Potpuno neočekivano dame su bile na terenu

Kako sport i zdravlje ne idu jedno bez drugog, klub je uz našu podršku i inicijativu odlučio da uoči 8. marta podigne svest o tome koliko je važno da žene vode brigu o zdravlju. Iskustvo je pokazalo da se najvažnije poruke mogu podeliti onda kada ih komunicirate na jednostavan ali i zanimljiv način, kroz igru.

Priliku za igru i nadmetanje imale su sve prisutne dame na tribinama. U pauzi između drugog i trećeg seta, one najspretnije, koje su uhvatile Vošin časopis, borile su se za neke od nagrade sponzora kluba. Smeha, energije i podrške bilo je sve vreme tokom trajanja ove „borbe“. Sa tribina se dovikivalo kao da je prava utakmica u pitanju. Dame koje su učestvovale su dale sve od sebe da pokažu da je biti na terenu važno, da one to umeju i da bi bilo još bolje kada bi ovakvu igru češće igrale.

Neverovatan podsticaj, mi žene umemo da zaboravimo na sebe kada dođe porodica, bez obzira na to koliko smo fizički bile aktivne ranije. Hvala klubu i sponzorima, ovaj dan je bio potpuna inspiracija, ne samo za mene, već i za sve dame koje su navijale sa tribina.

mama dvoje male dece, nagrađena učesnica

Važno je da žene vode brigu o zdravlju

Briga o zdravlju odnosi se kako na fizički aspekt, tako i na onaj mentalni, duhovni. Fizička aktivnost, odlazak u prirodu, zdrava i izbalansirana ishrana – sve su to elementi koji kada se primenjuju svakodnevno, ili bar u dovoljnoj meri, mogu značajno da utiču na sveopšte zdravlje. Mi kao društvo treba da brinemo o jedni o drugima, o ženama. Da im pomognemo da nađu balans između porodičnog i poslovnog, da imaju vremena za sebe, i iznad svega motivaciju.

Imao sam utisak da svi sa tribina igraju ovaj meč! Bravo za Vojvodinu i sponzore, ovo je mnogo važna tema i odlična prilika da se i mi muški zapitamo kako možemo da pomognemo svojim ženama, sestrama, koleginicama.

verni fan OK Vojvodina, rekreativni odbojkaš

Na utakmici je dodeljeno 11 vrednih nagrada za pripadnice lepšeg pola

Jedan kompletan preventivni sistematski pregled i 10 preventivnih ginekoloških pregleda. Uz to, drage dame smo obradovali „hranom“ za cveće i predložili im da je to jedna od najlepših igara. Dodir zemlje, lista, povezanost sa prirodom doneće im drugačiju energiju i više volje za sve one stvari koje zovemo obaveze. Neke od učesnica su se posebno obradovale mineralnim hranivom za travnjake i stupile u kontakt sa našim agronomima kako bi primena bila adekvatna i u skladu sa uslovima koje imaju.

Izuzetno nam je drago što smo zajedno uspeli da ih nasmejemo, pokrenemo. Da im damo podsticaj i podsetimo ih zašto je važno da brinu o sebi.

Elixir Group, je postao sponzor OK Vojvodina krajem prošle godine. Aktivnosti Elixir Group, kao društvenog odgovornog subjekta, usmerene su između ostalog i ka profesionalnom i dečjem sportu. OK Vojvodina izrodio je velika imena u svetu spora, i Elixir Group kao sponzor najtrofejnijeg odbojkaškog kluba nastoji da maksimalno doprinese njihovom daljem napredovanju i ostvarivanju sportskih ciljeva.

.

Povezani članci