Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Elixir Zorka sponzor Metaloplastike i u ovoj sezoni – nastavak uspešne saradnje

U okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, Elixir Zorka obnovila je ugovor o sponzorstvu sa RK Metaloplastika Elixir. Stefan Komazecdirektor Elixir Zorke i Branislav Đurkovićpredsednik RK Metaloplastika Elixir, potpisali su ugovor o nastavku saradnje prilikom posete predstavnika i igrača kluba našoj fabrici. 

​Izuzetno nam je zadovoljstvo što produžavamo saradnju koju smo prošle godine započeli. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima i to je razlog zbog kog nastavljamo saradnju. Zorka i Metaloplastika su simboli Šapca i brendovi koji su prepoznati na evropskom i svetskom niv​ou. Poslovni sistem Elixir Group ima tri divizije, više od 1.800 zaposlenih, od čega je u Šapcu 600. Imamo petogodišnji investicioni ciklus od 250 miliona evra. Isto tako i Metaloplastika napreduje i ostvaruje izuzetne sportske rezultate, ima sve veći broj dece u klubu, publike koja ih podržava sa tribina i uveren sam da tek slede veliki uspesi. Ponosni smo na sve postignute rezultate.

Stefan Komazec, direktor Elixir Zorka

Pod sloganom ovog partnerstva Šampioni igraju dok ne pobede, rukometni klub Metaloplastika Elixir, uz podršku Elixir Zorke, u prethodnoj sezoni osvojio je pehar Superkupa, ostvario dobre rezultate u domaćem prvenstvu i plasirao se u evropsko prvenstvo. Predstavnici kluba, ovom prilikom, iskazali su zahvalnost Elixiru za podršku u ostvarivanju​ dobih sportskih rezultata i istakli da od ove sezone očekuju još bolje rezultate. 

Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Ovo je veliki dan za klub. Daje nam dodatni motiv da istrajemo u svojoj borbi u ostvarivanju sportskih ciljeva. Velika je čast i zadovoljstvo što je jedna firma svetskog renomea u RK Metaloplastika prepoznala iskrenog sportskog prijatelja koji se trudi da opravda sve što su oni uložili u nas. Od početka naše saradnje postigli smo mnogo zajedničkih uspeha. Prvi put u istoriji kluba, pod imenom Metaloplastika Elixir osvojili smo Super Kup, učestvujemo na evropskom prvenstvu u EHF kupu, nastavljamo borbu za titulu prvaka države. Za vikend se sastajemo sa RK Partizan u polufinalu. Velika stvar za nas su deca koja su budućnost kluba. Sve tri naše mlađe selekcije nastavljaju borbu za šampiona države, dve generacije su prvaci regiona 

Branislav Đurković, predsednik RK Metaloplastika Elixir

Predstavnici kluba Metaloplastike i igrači imali su priliku da obiđu izložbu posvećenu istorijatu HI Zorka Šabac kroz koju ih je pričom o decenijama trajanja proveo kustos Narodnog muzeja u Šapcu Branislav Stanković, istoričar. Nakon prezentacije „Elixir Zorka – održiva rešenja za budućnost“ koju je održala Nataša Todorovmenadžer održivog razvoja, uprkos lošim vremenskim prilikama, naši partneri obišli su i fabrički kompleks Elixir Zorke.

Elixir treba da bude primer za druge kompanije u Šapcu, po tome kako se odnosi prema sportu i kako se podržava jedan vrhunski klub. Ukoliko bi još kompanija sledilo primer Elixira mogli bismo još jače da se upustimo u borbu za titulu. Neki od klubova protiv kojih igramo su od nas znatno finansijski moćniji, a mi to moramo da nadomestimo borbenošću, voljom i improvizacijama.

Vladan Matić, trener RK Metaloplastika Elixir.
Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir
Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir
Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir
Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir
Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir
Nastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Povezani članci


Memorandum o razumevanju

Elixir Fondacija i MZ Prahovo potpisale Memorandum o razumevanju – najavljen nastavak podrške

Memorandum predviđa podršku Elixir Fondacije održivom razvoju i projektima koji unapređuju uslove života meštana Prahova, kao i projektima koji doprinose aktivnom životu dece i mladih, poboljšanju uslova obrazovanja i talentovanim učenicima, kulturi i očuvanju kulturnog nasleđa, zaštiti životne sredine, zdravstvenoj zaštititi i pomoći materijalno ugroženim porodicama, kao i radu lokalnih udruženja i klubova.