PKS Valjevo dodela priznanja i nagrada za 2022. godinu

Elixir Zorka nagrađena Priznanjem PKS za poseban doprinos razvoju privrede regiona za 2022.

Elixir Zorka, članica poslovnog sistema Elixir Group, dobitnica je nagrade Privredne komore Srbije za privredna društva za poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2022. godini!

Na 5. sednici Parlamenta Regionalne privredne komore Кolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga održanoj u Valjevu, Vesna Kudić, direktorka Regionalne privredne komore, ovo priznanje uručila je našem kolegi Ivanu Saviću, direktoru kontrole kvaliteta Elixir Zorke. 

Nagrada PKS Elixir Zorka za doprinos razvoju privrede regiona

Ovo priznanje nas obavezuje da budemo još bolji i odgovorniji i da zajedno sa ostalim članicama Elixir Group doprinosimo, pre svega, razvoju privrede Srbije, a zatim i regiona.  Nastavićemo da kvalitetom naših proizvoda budemo sve konkurentniji na svetskom trzištu.

kazao je Ivan Savić, direktor kontrole kvaliteta Elixir Zorka

Elixir Zorka neguje dugu tradicije hemijske industrije, koja u Šapcu postoji od pre Drugog svetskog rata.

Danas Elixir Zorka ima više od 500 radnika, radi po svetskim standardima i ispunjava sve uslove za plasman svojih proizvoda na sve zahtevnijem svetskom tržištu u preko 85 zemalja sveta, uključujući sve članice Evropske unije.  Izvoz više od 70% proizvodnje i najsavremenija oprema za kontrolu kvaliteta sa preko 100 parametara kvaliteta sirovina i gotovog proizvoda, koji se kontorlišu svakodnevno, samo su neki od kvaliteta zbog kojih je Elixir Zorka prepoznata i nagrađena priznanjem Privredne komore Srbije.

Ovakvim rezultatima, koji nas godinama svrstvavaju u vodeće kompanije u Srbiji, doprineo je posvećen rad svih članova našeg tima, predvođenih Stefanom Komazecom, direktorom Elixir Zorke. Ovom prilikom svim našim kolegama upućujemo česitke i zahvaljujemo na posvećenosti ostvarenju naših kompanijskih ciljeva i prioriteta.  

Direktorka Regionalne PK na sednici je predstavila i pokrenute i realizovane inicijative na lokalnom nivou, na području Grada Valjeva i Grada Šapca, koje se odnose na infrastrukturne projekte koji treba da doprinesu boljim uslovima poslovanja u lokalnim sredinama, kao i povoljnijim preduslovima za privlačenje novih investicija i zapošljavanje.

Na sednici su uručene jubilarne nagrade, nagrade za kontinuitet u posovanju, kao i nagrada za poslovnog lidera.

Sve članice poslovnog sistema Elixir Group posvećeno rade na ostvarenju poslovne vizije – da stvaramo nasleđe kroz održivi razvoj, na dobrobit zajednice i uspeh svakog pojedinca. Uz aktivan i odgovoran odnos prema zajednicama u kojima poslujemo, ostajemo siguran partner privredi i okruženju.

Povezani članciNastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Elixir Zorka sponzor Metaloplastike i u ovoj sezoni – nastavak uspešne saradnje

U okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, Elixir Zorka obnovila je ugovor o sponzorstvu sa RK Metaloplastika Elixir. Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke i Branislav Đurković, predsednik RK Metaloplastika Elixir, potpisali su ugovor o nastavku saradnje prilikom posete predstavnika i igrača kluba našoj fabrici.