Elixir Zorka na sajmovima u Evropi u 2019. godini

Da je Elixir Zorka prepoznatljiv brend u svetu mineralnih đubriva, potvrdili smo prisustvom na nekoliko sajmova širom Evrope u 2019. godini. Posetici su bili upućeni u naš proizvodni portfolio, a bilo je i onih koji su zatražili savete naših agronoma kako bi u još većoj meri poboljšali svoje prinose. Održani su sastanci sa nekoliko velikih proizvođača koji su izuzetno zainteresovani za mikrogranulisana đubriva i primenu nove tehnologije đubrenja.

Internacionalni sajam Fruit attraction u Madridu

Internacionalni sajam „Fruit attraction 2019“ ove godine održan je po jedanaesti put u Madridu, u Španiji.

Glavni grad Madrid je, pored prestonice Španije, tri dana bio i prestonica voća i povrća. Ovogodišnja smotra okupila je blizu 90.000 poslovnih ljudi iz 127 zemalja što ovaj sajam svrstava u svetski vrh. Učešće je uzelo više od 1700 kompanija iz 58 zemalja, od kojih je bilo 750 stranih kompanija. Među stranim kompanijama svakako zapaženo mesto zauzela je Elixir Zorka.

Proizvodnja voća i povrća zahteva đubriva visokog kvaliteta sa izraženijim udelom kalijuma, pa je tako najveću pažnju privukla Supreme linija proizvoda sa svojim formulacija NPK 12:11:18 i NPK 12:12:17 SOP.

Miodrag Golubović, globalna prodaja | Elixir Agrar

Proizvodi Elixir Zorke privukli su pažnju brojnih proizvođača i kupaca iz celog sveta.

Štand su posetili kako posetioci iz Španije i Latinske Amerike, tako i iz Nemačke, Italije, Holandije, Grčke, Francuske, Rusije, Tunisa, Alžira, Egipta, Maroka, Angole i drugih zemalja. Bilo je zainteresovanih i za standardnu NPK 15:15:15 formulaciju, međutim mnogo više za inovacije u poljoprivrednoj proizvodnji koju pratimo proizvodnjom mikrogranulisanih đubriva. Paleta Micro Gran linije sada je upotpunjenja novim formulacijama NP 10:35 i NP 10:45 NutriBOOST i izazvala je veliko interesovanje.

AGRITECHNICA 2019. u Hanoveru

Najveći međunarodni sajam poljoprivrede AGRITECHNICA 2019. u Hanoveru, Nemačka.

Kompanija Elixir Zorka je i ove godine učestvovala na vodećem međunarodnom sajmu poljoprivrede koji je održan u periodu od 10. do 16. novembra 2019. godine. 2830 izlagača i ukupno 450.000 posetilaca! Ove godine oboren je i rekord kada se govori o posetiocima iz inostranstva, kojih je bilo više od 130.000 iz 150+ zemalja. Izlagači iz ukupno 53 zemlje bile su vodeće kompanije u svojim delatnostima, među kojima i kompanija Elixir Zorka kao jedan od lidera u proizvodnji mineralnih đubriva u našem regionu.

Kupci iz svih delova sveta zainteresovani za Elixir Zorka mineralna đubriva.

Najveće interesovanje pokazali su posetioci iz Nemačke, Francuske, Holandije, Velike Britanije, Skandinavije, Rusije, Ukrajine, Argentine, Brazila, Tajlanda, Singapura ali i drugih zemalja.

Nenan Škripić, globalna prodaja | Elixir Agrar

Posebno interesovanje su izazvali proizvodi iz SUPREME linije sa akcentom na kalijimu i to u obliku kalijum sulfata, poput NPK 12:12:17 (SOP) i NPK 12:11:18 (SOP), ali i nova formulacija NPK 15:15:15 (SOP). Kod farmera koji koriste inovativne tehnologije u svojoj proizvodnji, posebnu pažnju su privukle nove formulacije iz linije startnih mikrogranulisanih đubriva NP 10:35 i NP 10:45 NutriBOOST.

Sajam u Gornjoj Radgoni – Slovenija

Elixir Zorka po drugi put je učestvovala na 57. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Gornjoj Radgoni, u Sloveniji. Posetioci su imali priliku da se bolje upoznaju sa bogatim proizvodnim asortimanom naše kompanije ali i da se zabave i osvoje neke od vrednih nagrada.

Elixir Zorka je posebno predstavila farmerima formulacije za jesenju sezonu iz Basic (NPK 6:12:24, NPK 7:20:30, NPK 15:15:15, NPK 8:15:15) i Premium proizvodne linije (Nutri MAP), a upoznala ih je i sa novom linijom proizvoda Supreme. Na izložbenom prostoru Elixir Zorke, savete o ishrani bilja, pružali su produkt menadžeri Elixir Agrara sa naglaskom upotrebe đubriva za uljanu repicu i pšenicu ove jeseni.
Vidimo se i sledeće godine!

Povezani članci

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i