Elixir Zorka na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

89. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je bio odlična prilika da ostvarimo nove poslovne saradnje i da stručnim savetima pomognemo poljoprivrednim proizvođačima pri izboru najadekvatnije formulacije mineralnih đubriva za njihove useve.

Preko hiljadu izlagača na sajmu.

Sajam je krajem maja okupio 1100 izlagača iz više od 20 država, a mi smo kao i svake godine imali veliki broj posetilaca na štandu #ElixirZorka – Dobro za zemlju. Naša najvažnija poruka za proizvođače je da je naša proizvodnja stabilna i da će biti dovoljno NPK đubriva za jesenju setvu.

Zadovoljni kupci su naša najbolja reklama.

Okupljanja ovakvog tipa su odlična prilika da upoznamo naše kupce i čujemo njihova iskustva. Saznali smo da je naš NutriBoost proizvod koji je oduševio lokalno, regionalno, ali i strano tržište.

Elixir Zorka – dobro za zemlju.

Tokom trajanja sajma posetioci su imali priliku da razgovaraju sa našim produkt menadžerima i razmene dosadašnja iskustva u primeni mineralnih đubriva različitih proizvođača. Posetioci su istakli da je od velikog značaja to što su imali priliku da saznaju sve informacije o proizvodima i dobiju adekvatne savete od našeg prodajnog tima i stručnih agronoma, koji su im pomogli da pronađu najbolja rešenja za svoje useve.

Visok kvalitet proizvoda je ono po čemu se prepoznaje brend Elixir Zorka.

Štand Elixir Zorke
Poljoprivrednici iz Prahova i Radujevca na sajmu

Ugostili smo poljoprivrednike iz Prahova i Radujevca na našem štandu.

Za nas je od posebne važnosti to što smo podržali i obradovali poljoprivredne proizvođače iz Negotinske krajine i omogućili posetu sajmu za više od 50 domaćinstava, kako bi bili u toku sa najnovijim tehnologijama koje se primenjuju.

Točak sreče – nagrade za posetioce.

Tokom sajma dodelili smo vredne nagrade posetiocima, koji već tradicionalno na našem štandu očekuju zanimljiv program i aktivnosti.

Ostajemo pouzdan partner poljoprivrednim proizvođačima.

Osnažili smo strateške odnose, dogovorili posete, istraživanja i oglede, nastavljamo da pratimo povećanje prinosa i kvalitet finalnih proizvoda, kako bismo adekvatno odgovorili na potrebe poljoprivrednih proizvođača.

Točak sreće i nagrade za posetioce štanda Elixir Zorke

Povezani članciNastavak saradnje EZ - Metaloplastika Elixir

Elixir Zorka sponzor Metaloplastike i u ovoj sezoni – nastavak uspešne saradnje

U okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja HI Zorka Šabac, Elixir Zorka obnovila je ugovor o sponzorstvu sa RK Metaloplastika Elixir. Stefan Komazec, direktor Elixir Zorke i Branislav Đurković, predsednik RK Metaloplastika Elixir, potpisali su ugovor o nastavku saradnje prilikom posete predstavnika i igrača kluba našoj fabrici.