Elixir na Konferenciji studenata organizacionih nauka (KSON)

Deseta KSON Konferencija u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu održana je nedavno na Zlatiboru. ,,Ciljaj na vrh, ciljaj na deset“ zvaničan je slogan ovogodišnje Konferencije koju je Elixir Grupa podržala kao zlatni sponzor.

Na koju desetku ti ciljaš – zanimljiva radionica okupila veliki broj studenata.

„Na koju desetku ti ciljaš?” – bila je tema radionice koju su u okviru Konferencije održale naše koleginice iz HR sektora Jelena Kanjuh, Jovana Odavić i Jovana Karahoda. Radionica je ocenjena kao jedna od najboljih aktivnosti tokom KSON konferencije na kojoj je učestvovalo više od​​ 30 predavača i kompanija.

Deseta KSON konferencija

Radionici je prisustvovalo više od sto studenata koji su kroz zanimljive vežbe i igre, uz asistenciju naših koleginica, uspeli da samostalno definišu korake koje treba da preduzmu kako bi bili bliže svojim desetkama. 

Neprocenjivo je kada shvatiš da nije teško svakodnevno raditi na tome da ostvarimo svoje želje i ciljeve. Mali koraci samo deluju kao mali. Hvala Elixir timu, ove lekcije su za ceo život.

Poruka studenata na KSONu

Prvog dana Konferencije održan je i uvodni panel, na kom je jedan od učesnika bila i naša koleginica Jelena Kanjuh. Studenti FONa upoznali su Jelenu koja je sa njima podelila svoje preduzetničko i korporativno iskustvo, kao i savete koje ima za mlade ljude koji se nalaze na početku karijere.

Ukoliko si preduzetničkog duha, to je deo tebe, to si ti i to ne možeš da prestaneš da budeš. U korporacijama u kojima se vrednuje kultura sinergije i stvaranja nove vrednost​i, inovacija, ti kao pojedinac možeš mnogo da doprineseš i da imaš na raspolaganju čitav dijapazon resursa da bi u tome uspeo.

Jelena Kanjuh
Na koju desetku ti ciljaš – tema naše radionice na KSONu
Koleginice predstavile Super Start praksu na KSONu

Elixir Group pokreće Super Start – program plaćene prakse za diplomce i studente završnih godina.

Na Konferenciji je najavljen početak projekta praksi pod nazivom Super Start koji Elixir pokreće na nivou poslovnog sistema. U pitanju je program praksi koji traje do šest meseci, sa idejom da nakon završetka polaznicima bude ponuđeno da ostanu u kompaniji. Projekat Super Start biće zvanično predstavljen tokom narednih dana. 

Hvala koleginicama na deljenju znanja i podršci u građenju mladih potencijala. Stvaramo nasleđe i na ovaj način!

Povezani članci

Obeležena uspešna saradnja sa novinarima i urednicima nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca”

Elixir Group organizovala je novogodišnji koktel za novinare i urednike nacionalnih medija u kafiću „Zvuci srca“ u Beogradu, koji vodi humanitarna organizacija „Dečje srce“, a u kome rade osobe sa smetnjama u razvoju. U neformalnom druženju direktorka Elixir Group Zorica Popović zahvalila se novinarima i urednicima beogradskih redakcija na tome što „dele priče Elixir Grupe“ i