Elixir Group na drugom Kongresu studenata mašinstva

Naše koleginice Bojana Milutinović, specijalni savetnik za održivi razvoj, Jovana Karahoda, HR saradnik i Jovana Stojanović, saradnik za akviziciju i razvoj talenatapredstavile su Elixir Group na Drugom Kongresu studenata mašinstva na Zlatiboru. 

Studentski parlament Mašinskog fakulteta u Nišu u saradnji sa Mašinskim fakultetom, Savezom studenata Univerziteta u Nišu i Naučno tehnološkim parkom ove godine organizovao je drugi po redu Kongres studenata mašinstva. O svim temama iz struke, kao i o poslovanju kompanija koje su učestvovale na Kongresu, studenti su imali prilike da se upoznaju kroz niz radionica i predavanja.

Studentima predstavljen plan izgradnje prvog industrijsko-hemijskog parka u Srbiji.

Naša Bojana Milutinović upoznala je studente sa delatnošću našeg poslovnog sistema i predstavila plan izgradnje prvog Indrustrijsko-hemijskog parka u Srbiji koji će biti u Prahovu. 

Studenti su pokazali veliko interesovanje za planove koji se tiču Hemparka. Nakon što im je predstavila naše poslovanje, Bojana ih je podstakla da se uključe u diskusiju, a oni koji su pokazali najveće znanje o kompaniji nagrađeni su simboličnim poklonima.

Jovana Karahoda

Pored profesionalnog razvoja u struci, Kongres doprinosi zapošljavanju i razvoju karijere, a projekti koji se predstavljaju studentima mogu biti od velike važnosti za njihov dalji napredak.

Naše koleginice na 2. Kongresu studenata mašinstva na Zlatiboru

Koleginice Jovana Karahoda i Jovana Stojanović iz HR tima razgovarale su sa studentima o šansama za zaposlenje koje Elixir nudi mladim talentima. 

Studenti pokazali veliko interesovanje za zaposlenje u Elixiru

Koleginica Jovana Stojanović je deo HR tima na lokaciji u Prahovu što je bilo posebno interesantno studentima. Upoznala ih je sa tehnologijama koje koristimo na našoj proizvodnoj lokaciji u Prahovu i podelila sa njima praktične inženjerske primere poslovanja. 

Jovana Karahoda

Povezani članci


Memorandum o razumevanju

Elixir Fondacija i MZ Prahovo potpisale Memorandum o razumevanju – najavljen nastavak podrške

Memorandum predviđa podršku Elixir Fondacije održivom razvoju i projektima koji unapređuju uslove života meštana Prahova, kao i projektima koji doprinose aktivnom životu dece i mladih, poboljšanju uslova obrazovanja i talentovanim učenicima, kulturi i očuvanju kulturnog nasleđa, zaštiti životne sredine, zdravstvenoj zaštititi i pomoći materijalno ugroženim porodicama, kao i radu lokalnih udruženja i klubova.