Elixir Group na drugom Kongresu studenata mašinstva

Naše koleginice Bojana Milutinović, specijalni savetnik za održivi razvoj, Jovana Karahoda, HR saradnik i Jovana Stojanović, saradnik za akviziciju i razvoj talenatapredstavile su Elixir Group na Drugom Kongresu studenata mašinstva na Zlatiboru. 

Studentski parlament Mašinskog fakulteta u Nišu u saradnji sa Mašinskim fakultetom, Savezom studenata Univerziteta u Nišu i Naučno tehnološkim parkom ove godine organizovao je drugi po redu Kongres studenata mašinstva. O svim temama iz struke, kao i o poslovanju kompanija koje su učestvovale na Kongresu, studenti su imali prilike da se upoznaju kroz niz radionica i predavanja.

Studentima predstavljen plan izgradnje prvog industrijsko-hemijskog parka u Srbiji.

Naša Bojana Milutinović upoznala je studente sa delatnošću našeg poslovnog sistema i predstavila plan izgradnje prvog Indrustrijsko-hemijskog parka u Srbiji koji će biti u Prahovu. 

Studenti su pokazali veliko interesovanje za planove koji se tiču Hemparka. Nakon što im je predstavila naše poslovanje, Bojana ih je podstakla da se uključe u diskusiju, a oni koji su pokazali najveće znanje o kompaniji nagrađeni su simboličnim poklonima.

Jovana Karahoda

Pored profesionalnog razvoja u struci, Kongres doprinosi zapošljavanju i razvoju karijere, a projekti koji se predstavljaju studentima mogu biti od velike važnosti za njihov dalji napredak.

Naše koleginice na 2. Kongresu studenata mašinstva na Zlatiboru

Koleginice Jovana Karahoda i Jovana Stojanović iz HR tima razgovarale su sa studentima o šansama za zaposlenje koje Elixir nudi mladim talentima. 

Studenti pokazali veliko interesovanje za zaposlenje u Elixiru

Koleginica Jovana Stojanović je deo HR tima na lokaciji u Prahovu što je bilo posebno interesantno studentima. Upoznala ih je sa tehnologijama koje koristimo na našoj proizvodnoj lokaciji u Prahovu i podelila sa njima praktične inženjerske primere poslovanja. 

Jovana Karahoda

Povezani članci

Elixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.


Elixir Zorka demantuje prekoračenje vrednosti hlorovodonika na svom emiteru i podržava formiranje radne grupe za rešavanje ovog pitanja

Demantujemo neistinite navode da je Elixir Zorka odgovorna za navodno prekoračenje vrednosti hlorovodonika (HCl) u vazduhu u Šapcu, u periodu od 19. do 25. marta 2024. godine, koje je objavilo udruženje građana Mame Šapca i snažno podržavamo inicijativu za osnivanje radne grupe koja će transparentno utvrditi da li postoje navedena prekoračenja i šta je njihov uzrok.