Elixir Group deo projekta Dani Prakse u organizaciji studenata Fakulteta organizacionih nauka

Projekat ,,Dani prakse“ u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka održan je početkom marta u Beogradu. ,,Iz teorije u praksu“ zvaničan je slogan ovog petodnevnog projekta koji je Elixir Group podržao kao sponzor i jedan od učesnika. 

Naš Adam Mamužić na panelu „Male tajne velikih stručnjaka“.

Prvog dana manifestacije u panel diskusiji ,,Male tajne velikih stručnjaka“ učestvovao je  kolega Adam Mamužić, direktor sektora ino prodaje. Nakon uvodnog predstavljanja kompanija, učesnici panela govorili su o tajnama uspeha velikih biznisa. Kolega Adam istakao je da je dobro uigran tim jedan od preduslova uspešnog poslovanja. 

Dobar tim je nosilac svega! Biti dobar lider i prepoznati koji čovek je za koju poziciju, to je od izuzetnog značaja za uspeh. Važno je da se svi članovi tima dobro poznaju, da znamo šta je cilj i koje vrednosti delimo. Tako jedino možemo shvatiti kako naša pozicija može doprineti ostvarenju svih kompanijskih ciljeva.

Adam Mamužić, direkor sektora ino prodaje
Adam Mamužić na panelu „Male tajne velikih stručnjaka“
Andrea Popović i Sara Popović na štandu Elixir Group

Upoznali smo studente sa delatnošću naše kompanije i projektom plaćene prakse Super Start.

,,Sajam kompanija“ bio je deo projekta posvećen upoznavanju i povezivanju studenata sa vodećim kompanijama u regionu. Na štandu Elixir Group studente su dočekale koleginice iz HR tima, Jovana Odavić, senior HR biznis partner Elixir Agrara i Elixir Group, Jovana Karahoda, Sara Popović i Andrea Popović, HR saradnici. 

Veliki broj studenata bio je znatiželjan i slobodan da priđe i da se bolje upozna sa poslovanjem Elixir Group. Dosta je lepih utisaka, a studente je najviše zainteresovala društvena i ekološka odgovornost koja je deo vizije našeg poslovanja. Takođe, tokom razgovora su istakli da im je posebno značajna prijatna atmosfera i pristupačnost u komunikaciji sa našim koleginicama. Zahvaljujući zanimljivoj igrici koju je osmislila koleginica Jovana Karahoda, studenti sa kojima smo razgovarali, osvojili su interesantne poklončiće.

Andrea Popović i Sara Popović

Tvojih 15 minuta – prilika za korisne savete prilikom intervjua za posao.

,,Tvojih 15 minuta“ bila je prilika za studente da se kroz simulaciju intervjua pripreme i povećaju šanse za bolji utisak prilikom traženja posla u budućnosti. Koleginice Jovana Odavić i Jovana Karahoda potrudile su se da im u tome pomognu. 

Jovana i ja smo pokušale da studentima kroz primere i sugestije pomognemo da ostave što bolji utisak prilikom razgovora za posao. Kandidati su dobili informacije o programu prakse Super Start koji će uskoro biti aktuelan na nivou cele Grupe. Super Start je namenjen studentima završnih godina i diplomcima kao šansa za zaposlenje i mogućnost dobijanja mentora sa kojim bi sticali prvo radno iskustvo.

Jovana Karahoda, HR saradnik

Jovana Odavić i Jovana Karahoda – radionica ,,Tvojih 15 minuta“

Povezani članciElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.