Elixir Craft nagrađen Poveljom „28. april” za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Naša članica Elixir Craft nagrađena je Nacionalnim priznanjem Povelja „28. april” koje se svake godine dodeljuje kompanijama koje su ostvarile izuzetne rezultate u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

Na predlog Inspektorata za rad koji posluje u okviru Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, na svečanosti koja je priređena krajem prošle godine, Povelja za Elixir Craft uručena je kolegi Branimiru Bjekiću, EHS menadžeru.

Ova nagrada predstavlja potvrdu dugogodišnjeg zalaganja, a istovremeno i obavezu da u narednom periodu budemo još bolji i konstantno radimo na unapređenju sistema bezbednosti i zdravlja na radu.

Branimir Bjekić
Branimir Bjekić priznanje za Elixir Craft Povelja 28. april

Svetski dan bezbednosti i zdravlja na radu obeležava se 28. aprila, po čemu ova nacionalna nagrada nosi naziv, sa ciljem podizanja svesti ljudi o važnosti preduzimanja potrebnih mera radi sprečavanja povreda na radu i omogućavanja korisnicima zdravije i bezbednije uslove na radnom mestu.

Naš cilj je unapređenje sistema kojim bi se ostvarili bezbedni i zdravi radni uslovi, a koji u najvećoj meri smanjuju povrede na radu i profesionalne bolesti. Uspešnost našeg sistema zasniva se na efikasnim bezbedonosnim merama, na stavovima i ponašanju zaposlenih koji utiču na sopstvenu, kao i na bezbednost i zdravlje na radu ostalih učesnika u procesu rada.

Branimir Bjekić

Bezbednost i zdravlje na radu su u fokusu našeg poslovanja!

Povezani članciElixir Grupa na Beogradskom energetskom fourmu 2024. na temu dekarbonizacije 

Dekarbonizaciju proizvodnje i investicioni ciklus Prahovo 2027 predstavio je Matthias Predojević, potpredsednik za korporativni razvoj Eliksir Grupe u okviru panela „Dekarbonizacija industrije i poslovanja kao odgovor na Zelenu Agendu i oporezivanje CO2“, na otvaranju Beogradskog energetskog foruma 2024.