Elixir Agrar na manifestaciji Bostanijada u Osipaonici

Tradicionalna 21. Bostinijada u Osipaonici u okolini Smedereva okupila je veliki broj proizvođača lubenice širom Srbije. Manifestacija je počela defileom bostandžija ulicama sela, a na štandovima u centru sela mogle su se videti razne sorte lubenica, dinja i ostalog voća.

Tim Elixir Agrara su predstavljali Slavko Lovčević i Milan Pejčić, menadžeri prodaje Stevan Dragin, produkt menadžer. Posetioci su na štandu Elixir Zorke imali priliku da se upoznaju sa svim formulacijama u portfoliju Elixir Zorke, sa akcentom na Supreme liniju. Karakteristično za ovu liniju jeste to da sadrži dodatno kalijum (K) kao i neophodna hraniva za ishranu lubenica.

Štand Elixir Zorke je bio izuzetno posećen. Posetioci su bili veoma zainteresovani za naša mineralna đubriva. Pozitivno iskustvo u primeni naših formulacija i stabilni rast prinosa je povratna informacija koju smo dobili.

Slavko Lovčević, menadžer prodaje

Poljoprivrednici saglasni da adekvatna primena đubriva obezbeđuje bolje i kvalitetnije prinose.

Naš agronom Stevan Dragin ističe da su se posetioci informisali o značaju pravilne primene mineralnih đubriva, ali i ostalih agrotehnič​kih mera kako bi obezbedili stabilan rast prinosa. Posebno mu je drago što su naši poljoprivrednici svesni da bez pravilne primene formulacija ne mogu očekivati visoke prinose.

Kvalitet koji obezbeđuju naša đubriva, sa akcentom na formulaciju Supreme linije, su posetioci izdvojili kao glavnu konkurentsku prednost u poređenju sa ostalim proizvođačima na tržištu mineralnih đubriva.

Milan Pejčić, menadžer prodaje

Prilika da razmenimo iskustva sa kupcima.

Ovakve manifestacije su od izuzetnog značaja za našu kompaniju, jer pružaju mogućnost za razmenu iskustava u upotrebi naših mineralnih đubriva i konstantno doprinose širenju prepoznatljivosti našeg brenda širom Srbije.

Sjajna atmosfera obeležila je okupljanje bostandžija u Osipaonici.

U okviru manifestacije organizovano je i takmičenje u najtežoj i najslađoj lubenici. Posetioci su imali priliku da uživaju u degustaciji lubenica i da izaberu najukusniju. Cene lubenica su bile znatno niže nego na tržnicama što je veoma usrećilo posetioce.


Povezani članci


Memorandum o razumevanju

Elixir Fondacija i MZ Prahovo potpisale Memorandum o razumevanju – najavljen nastavak podrške

Memorandum predviđa podršku Elixir Fondacije održivom razvoju i projektima koji unapređuju uslove života meštana Prahova, kao i projektima koji doprinose aktivnom životu dece i mladih, poboljšanju uslova obrazovanja i talentovanim učenicima, kulturi i očuvanju kulturnog nasleđa, zaštiti životne sredine, zdravstvenoj zaštititi i pomoći materijalno ugroženim porodicama, kao i radu lokalnih udruženja i klubova.