Dobitnici nagradne igre ’Elixir Zorka – Dobro za zemlju’ u 2018. godini.

Izvlačenje nagrada u nagradnoj igri „Elixir Zorka – dobro za zemlju“ održano je 27. aprila 2018. u restoranu „Panorama“ poslovnog sistema Elixir Group. Zahvaljujemo se svim učesnicima i čestitamo svim dobitnicima koji su osvojili vredne nagrade Elixir Zorke!

Šta su bili uslovi za učešće u nagradnoj igri?

Za učešće u nagradnoj igri, bilo je potrebno sakupiti i poslati 5 bar-kodova sa džakova (NPK, PK, NP, AmoSulfan) mineralnih đubriva Elixir Zorka. Sve koverte koje su pristigle do petka, 27. aprila 2018. do 12.00h, učestovavale su u nagradnom izvlačenju. Nagradni fond uključuje Traktor John Deere, letovanje u Grčkoj za celu porodicu, 2 x rasipač – 500 lit MM, 1 x LG televizor, 2 x 500 kg NPK 16:16:16 + 10% S, 2 x 500 kg NutriVeg NPK 10:10:20 + 2% MgO + 9% S + 0,2% B + 0,1% Zn.

Nagrade je izvlačio poznati urednik i voditelj emisije „Bolja zemlja“ Uroš Davidović.

Ko su naši srećni dobitnici?

Dobitnik

Aleksandar Bogosavljević, Malo Crniće

Dobitnik

Goran Petrović, Šabac

Dobitnik

Czini Magdolna, Bačko Gradište
Darko Veselinović, Ub

Dobitnik

Pavel Severinji, Bački Petrovac

Dobitnik

Dušan Cvjetić, Lazarevo
Predrag Novotni, Bajina Bašta

Dobitnik

Atila Kovač, Banatska Topola
Balaž Tobijaš, Mali Iđoš

Uručili smo ključeve traktora dobitniku nagrade

Nagrađen je dvadesetogodišnji Aleksandar Bogosavljević

Nakon proglašenja dobitnika Nagradne igre ’Elixir Zorka – Dobro za zemlju’ ekipa Elixir Agrara se uputila ka srećnom dobitniku traktora John Deere, Aleksandru Bogosavljeviću. Traktor je stigao u Veliko Crniće u četvrtak 10. maja, na radost porodice Bogosavljević, a najviše mladog poljoprivrednog proizvođača, dvadesetogodišnjeg Aleksandra.

Traktor je otišao u prave ruke

kažu komšije iz Velikog Crnića

Među Aleksandrom i njegovom porodicom, bližim prijateljima i susedima vladalo je ushićenje i radost. Ono što je bilo primetno da Aleksandar u svom selu uživa poštovanje i naklonost komšija i prijatelja, a kako su nam oni i preneli traktor je otišao u prave ruke.

Veran i zadovoljan korisnik Elixir Zorka mineralnih đubriva

Aleksandar Bogosavljević obrađuje 10 ha zemlje, gaji različite ratarske biljne vrste i za svu površinu koristi Elixir Zorka mineralna đubriva. Na adresu Elixir Zorke poslao je bar-kodove od formulacija NPK 16:16:16 i NPK 8:15:15.

Za nagradnu igru sam saznao u poljoprivrednoj apoteci gde se i snabdevam mineralnim đubrivom Elixir Zorka.

kaže Aleksandar

Elixir Agrar i Elixir Zorka čestitaju još jednom srećnom dobitniku!

Povezani članci


Memorandum o razumevanju

Elixir Fondacija i MZ Prahovo potpisale Memorandum o razumevanju – najavljen nastavak podrške

Memorandum predviđa podršku Elixir Fondacije održivom razvoju i projektima koji unapređuju uslove života meštana Prahova, kao i projektima koji doprinose aktivnom životu dece i mladih, poboljšanju uslova obrazovanja i talentovanim učenicima, kulturi i očuvanju kulturnog nasleđa, zaštiti životne sredine, zdravstvenoj zaštititi i pomoći materijalno ugroženim porodicama, kao i radu lokalnih udruženja i klubova.