Career Days – Tim Elixira na sajmu poslova i praksi u Nišu

Career Days – sajam poslova i praksi, održan je 20. oktobra u Naučno-tehnološkom parku u Nišu, u organizaciji studentske organizacije AIESEC Serbia, a uz podršku Elixir Grupe kao zlatnog sponzora.

HR tim predstavio Elixir Group posetiocima sajma u Nišu.

​Koleginice iz HR sektora, Ivana Ignjatović i Jovana Stojanović iz Prahova i Jelena Kanjuh iz Novog Sada, imale su priliku da predstave poslovni sistem Elixira posetiocima sajma. Ukupno osam kompanija predstavilo je svoje biznise, a govorilo se, između ostalog, o načinu poslovanja, benefitima koje kompanije nude zaposlenima, uslovima rada, kao i programima za razvoj zaposlenih. Najbrojniji posetioci sajma su mladi ljudi, uglavnom bez iskustva, ili studenti završnih godina različitih usmerenja.

Elixir Group Najbolji poslodavci i prilike za mladeJelena Kanjuh predstavila poslovni sistem Elixir Group

Ispostavilo se da smo najpoželjniji poslodavac na Career Days. Naša radionica bila je najposećenija i to smatramo velikim uspehom. I pored toga što smo bili jedina kompanija koja ne posluje na teritoriji Niša, delegati su u najvećem broju izrazili interesovanje za rad u Elixir Group, odnosno u nekoj od kompanija članica poslovnog sistema.

Jelena Kanjuh

Uspešan Networking – veliki odziv studenata na našim radionicama i intervjuima.

Nakon predstavljanja kompanija, prisutni su u neformalnom Networkingu imali priliku da se bolje upoznaju sa našim timom i dobiju informacije o pozicijama koje su otvorene, kao i mogućnostima zaposlenja. Nastavak sajma imao je koncept konferencije gde je svaka kompanija održala radionicu, nakon čega su usledili kratki selekcioni intervjui za sve zainteresovane kandidate.

Sprovele smo uspešno više od 20 intervjua i verovatno je da će neko od tih kandidata biti deo našeg tima u bliskoj budućnosti. Prisustvo na ovakvom događaju je odlično iskustvo za sve uključene strane i prilika da nas drugi upoznaju. S druge strane, meni kao novom članu tima, izuzetno je značilo da vidim kako Jelena to radi i učim od vrhunskog profesionalca.

Jovana Stojanović

Mladi ljudi koji su bili prisutni dele naše vrednosti i žele da budu deo naše porodice. Porodice koja je odgovorna, brine o otpadu, razvija ICPP i istočnu Srbiju. Događaj je bio zaista zahtevan ali nas tri smo bile vrlo uigrane i dobro smo se pripremile.

Ivana Ignjatović

Studenti su istakli da je Elixir Grupa njihov izbor zbog vizije koju sledi, a koja je zasnovana na društveno odgovornom poslovanju, ulaganju u razvoj Srbije i brigu o zajednici u kojoj posluje.

Elixir Group na Career Days u Nišu
AIECES u Nišu dodelio zahvalnicu Elixir Group – zlatnom sponzoru događaja

Povezani članci