Zaposlenje

Elixir Group svoju tradiciju u poslovanju, kao i budućnost, bazira na izboru i angažovanju visoko profesionalnih, moralnih i etičnih kadrova, kao i njihovom kontinuiranom profesionalnom razvoju. Tim stručnjaka sa zavidnim iskustvom i talentom, unapredjen je brižljivim radom kompanije na motivaciji i edukaciji zaposlenih. Znanje, stručnost i veštine zaposlenih unapredjuju se odabranim treninzima i programima edukacija.

Naš cilj je privlačenje najboljih ljudi i razvijanje njihovih sposobnosti do maksimuma. Samo tako možemo izgraditi organizaciju koja će moći da se suoči sa budućim izazovima i dinamičnim okruženjem.

Politika upravljanja ljudskim kapitalom zasniva se na principu pružanja jednakih mogućnosti svim kandidatima, isključujući svaki oblik diskriminacije, odlučujući o radnom angažovanju kandidata isključivo na osnovu njihovih kvalifikacija i kompetencija, kao i na praćenju rezultata rada zaposlenih.

U našem izuzetno dinamičnom radnom okruženju, baziranom na definisanim poslovnim i etičkim standardima  rada i ponašanja, kao osnovne vrednosti izdvajaju se timski rad, međusobno poštovanje i uvažavanje znanja, iskustva i različitosti, motivisanost zaposlenih, kao i sinergija individualnih potencijala sa interesima svih privrednih društava u sastavu našeg poslovnog sistema.

Otvorene pozicije:

Menadžer nabavke
Inženjer logistike
Inženjer mašinskog održavanja
Procesni inženjer
Specijalista podrške globalnoj prodaji
Account menadžer globalne prodaje
Senior specijalista vodnog transporta
Službenik obezbeđenja
Inženjer elektrotehnike
Finansijski menadžer

Prijavi se
Dodaj CV
file nije izabran