Skip to main content
 • Elixir Group je izvoznik proizvoda članica poslovnog sistema. U našem portfoliu nalaze se smrznuto voće i povrće, merkantilne ratarske kulture i kompleksna mineralna đubriva. Elixir Group je i najveći izvoznik piritne izgoretine, koja je decenijama predstavljala ekološki problem u Šapcu i Prahovu.

  Saznajte Više
 • Formiranje kompanije Elixir Group predstavlja korak ka ostvarenju vizije o moćnoj i profitabilnoj poljoprivredi.

  Saznaj Više

 • Elixir Group je među vodećim poslovnim sistemima u agrobiznis sektoru u Srbiji. Oblast poslovanja obuhvata poslove proizvodnje, prerade i trgovine.

  Saznajte Više
 • Sa visoko postavljenim zahtevima u pogledu tehnologije zamrzavanja i standarda u proizvodnji Elixir Food u potpunosti je spreman da odgovori sve zahtevnijem svetskom tržištu.

  Saznajte Više
 • Kao jedan od regionalnih lidera u agroindustriji Elixir Group posvećen je odgovornom poslovanju u svim sferama svog delovanja, od saradnje sa primarnim poljoprivrednim sektorom, preko prerade i proizvodnje, do podrške razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje.

  Saznajte Više

Grupa ukratko

Formiranje kompanije Elixir Group predstavlja korak ka ostvarenju vizije o moćnoj i profitabilnoj poljoprivredi koja beleži konstantan rast u prihodima. Saznajte više

Oblasti poslovanja

Elixir Group je među vodećim poslovnim sistemima u agrobiznis sektoru u Srbiji. Saznajte više

Izvozni poslovi

Kontinuiranim investicijama u proizvodne procese i kvalitet proizvoda, Elixir Group je postala tržišno konkurentna i probila se i na najzahtevnija razvijena svetska tržišta. Danas, Elixir Group ostvaruje 48 % prihoda na inostranim tržištima. Izvozni potencijal čine kompleksna mineralna djubriva NPK, NP,PK , fosforna kiselina, zamrznuto voće, merkantilna roba. Saznajte više

Logistički položaj

Sa visoko postavljenim zahtevima u pogledu tehnologije zamrzavanja i standarda u proizvodnji Elixir Food u potpunosti je spreman da odgovori sve zahtevnijem svetskom tržištu... Saznajte više

Poslednje vesti

Pogledajte poslednje dodat video materijal

Elixir Group - Kompanijski film

Elixir Grupa je poslovni sistem zasnovan na principima najbolje poslovne prakse -- primeni najmodernijih tehnoloških rešenja, stručnim i motivisanim zaposlenima i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i proširenje palete proizvoda i usluga.

Pogledajte poslednje dodatu galeriju slika